Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglavnom ništa. Partnerstvo će završiti kao i s Kurdima ...
@fbUser1570807935 Ni slična situacija. Ko je očekivao da će SAD da se usprotivi savezniku Turskoj? Iznenađenje bi bilo da su Amerikanci izdali Turke.
A dok se usvoji N arod će P ocrkati ili raseliti.
Ma nemoj hahahaha
BIH u blizoj buducnosti postaje 53-a Americka drzava.Amerika je zakuhala sa EU uvođenjem carina teskih 352 milijarde€.BIH,Kosovo(kopnene)CG (morske i vazdusne) baze.Amerika je u srcu EU,odatle kontolise sve.Rusiji daje druge pogodnosti na drugim djelovima svjeta.Na hajr i bericet☝🇧🇦 Welcome
@DunjaluckiGazija23 Kaže se God bless Bosnia and God bless USA 🇧🇦🇺🇸
Pokrenimo se u pozitivnom smjeru jer zemlja ne smije vise kaskati niti sekundu… Prvo odlucno i hrabro napokon dovedimo stvari u red u FBiH jer FBiH kao bosnjacko-hrvatska federacija je kicma BiH, tj. jaka FBiH = jaka BiH! Tu se odnosi moraju izbalansirati i vratiti u normalu do maksimuma ASAP, a onda jos odlucnije krenuti put euroatlantskih integracija jer ne zelimo uvijek biti na zacelju kao shoepuck svijeta. Napravimo iskorak i zemlju trasirajmo put napretka i boljeg sutra za sve! Zivjeli!
Kad Mile vidi ovu sliku onesvjestit će se.Ne zbog Palmera ili Zvizdića već zbog odlazeće ambasadorice 😂😂😂😂😂
@skydiver Zar vam Kurdi nisu opomena ...