Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamene su teroristi oni koji su pucali na mene,granatirali, unistili mi stan, oteli isti 20 godina poslije rata,oni koji su me stavili u inv. Kolica, oni koji me kradu i otimaju mi svaki dan, oni kojima smeta strana na koju se cesljam, oni koji mi zavrcu vodu preko ljeta itd.... oni sjede u BIH institucijama i pripadnici su sva 3 naroda.
Hahaha dok mi drugi nisu rekli koje sam nacije i vjere nisam ni razmisljao o tome. Da sam za nekoga glasao,sigurno nisam niti cu. A pogotovo ne pred rat. A krivi su mi neofasisti koje je tito drzao u kavezu na golom otoku. I roditelji i neznanje. Jer da sam znao sta me ceka, opalio bi im samar i pobjegao od kuce. Ovako danas sam jevrej u konc logoru zvanom Bosna i Hercegovina.
konju
Ovaj smrad nije imao ništa drugo za reći , osim ovih gluparija !? Na prim. da je u BiH gorivo skuplje nego u Austriji , penzije 300km plaće 600km a potrošačka korpa 2000km... itd.itd, A neeee, Denis penis se bori protiv terorizma !!
To kaže Penis Pizdić
Pizdic u opasnosti. Ubacite ga u trezor sa bakirom
Kad mogu biti antifasisti sa SS Handzar divizijom, mogu i antiteroristi sa "El Mudzahid" brigadom. Sve se moze kad se hoce :-)
zvizdicu idi cuvaj ovce
E moj penisu. Narod ti rovi po kontenjerima i trazi kost da glaba u kesama. A ti o terorizmu i obilazis svijet. Ebo ti tu svoju glavu kockastu, jede li se taj terorizam. Ako se jede upakuj i nama malo.
Nebitan si kao i ta slika iza tebe
U BIH nas teroriziraju face baboona koji ne silaze sa vlasti od 92. I koji sva prava ukinu svojim neistomisljenicima hinjski i podmuklo. U BiH se je razvila taktika izivljavanja kakvu svijet nije vidio od II sv. rata. Otimanje , kradja, uskracivanje osnovnih ljudski prava. Gradjani BIH su taoci babunskog fasistickog klana, koji ce ako Bog da zavrsiti na marginama skupa sa uhljebljenom familijom degegenerika.
bosnjaci se bore protiv terorizma a pola njih u Siriji i Iraku a Bake organizuje teroristicke kampove i obucava askere..ovom Zvikanu se deca u Burundiju smeju
Merhaba Asker!!
Milojko bre , jesi u svom tekstu dobro opiso Ba-ju ronhilla ( prdCednika šume) , svaka ti čast... Pa da , on je zato na crnoj listi ...
Minhenski veteran..
Zvizdic za predsjednika ! Nedozvolite da ovaj gospodin izgubi a kriminalac i srpski agent Radoncic pobjedi za bosnjackog clana. Krv ipak nije voda
Hocel nas skinut sa te liste? Ne mozemo kupovat neke bitne stvari... gdje god otvorim.. kae bosna..afganistan.. somalija.. odyebaus
Pitam se da li je ovom Zvizdicu mesto tamo? Sta rade mali ''gimnasticari''Zvizdicu?