Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast.Docek na nivo organizovan.Bravo za Zvizdica
Zasluje predsjedavajuci sve pocasti.Mnogo pametan covjek
Ovo je samo jos jedan od dokaza da je Zvizdic politicar koji zasluzuje podrsku svih gradjana. Nadam se da ce na narednim izborima biti kandidat za Predsjednistvo BiH, ako ne on onda prof.dr. Sebija Izetbegovic.
BiH je u protekle tri godine postigla impresivni napredak, sve pohvale za Predsjedavajuceg VM
Predsjedavajuci Vijeća ministara BiH izvrsno obavlja povjerenu duznost, sve pohvale za Predsjedavajuceg VM
Sve pohvale za Predsjedavajuceg VM Denisa Zvizdica, Vaš rad i Vaši rezultati trebalo bi da budu pokazatelj kako se postiže uspjeh i napredak.
Vijeće ministara BiH na čelu s predsjedavajućim Denisom Zvizdićem od početka svog mandata radilo je aktivno, vrijedno, konzistentno i vrlo uspjesno!
Zalosno koliko se negiraju rezultati postignuti za vrijeme ovog mandata VM. Zvizdic kao predsjedavajuci VM je uspio uciniti mnoge stvari koje njegovi prethodnici nisu cak ni za nekoliko mandata ucinili.
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH uspješno obavlja dužnost , sve pohvale za gospodina Zvizdica
Svi vi koji ne volite SDA pogledajte malo statisticke podatke koliko je BIH odmakla u zadnjem mandatu: NATO put nam je odbokiran zahvaljujuci SDA, ostvaren je izvoz od 6 milijardi KM u zemlje EU,broj zaposlenih je znatno uvecan dok je nezaposlenost pala ispod 20%, skinuti smo sa crne liste za pranje novca od koje su najvecu stetu pretrpili nasi privrednici, najlakse je pljunuti na ljude ali moramo dobro otvoriti oci i priznati da je SDA najbolja stranka koja stiti interese Bosnjaka
Zvizdić pravi primjer elokventnog politicara koji zna sta prica i sta radi. Svijetla tačka nase drzave! Sve pohvale
Sve pohvale Denisu Zvizdiću što nastavlja sa dobrim potezima za BIH, jedan od rijetkih koji sve čini za ovu državu. Protekle tri godine bile su najuspješnije na evropskom putu BiH, svi vitalni ekonomski parametri su u porastu, unaprijeđena je regionalna saradnja, uknjizene 34 lokacije na tetitoriji FBIH, ispunjeni uslovi za aktiviranje MAP- a kao vaznog koraka ka clanstvu u NATO pakt.
Pohvala Zvizdiću na unapređenju bilateralnih odnosa, otišao pravi čovjek da nas predstavi i nadam se da će Maroko prepoznati našu zelju za napretkom.
Ako realno sagledamo, bez političkih predrasuda Zvizdic sigurno najbolji predsjedavajuci kojeg smo u poslijeratnom periodu imali.
Predsjedavajuci Vijeća ministara BiH izvrsno obavlja povjerenu duznost, sve pohvale za Predsjedavajuceg VM