Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kojem jeziku Zvizdicu, jel na Njemackom kojeg znas kao pripadnik Minhenske brigade.
Možda BiH i jeste donekle u fokusu vanjske politike SAD, VB i uticajnijih zemalja EU, samo je pitanje u kojem smislu? Obično se taj interes i taj fokus obije o glavu stanovnicima BiH.
kakoJ pjanduro
Koliko te plaćaju?
Već ako je glavna tema, EU integracije, kako se u saopštenju navodi, onda je došao na pogrešnu adresu, jer adresa za EU je Berlin i Paris, pa samo to poziva na sumnju, da su neka mutna posla, u pitanju.
ukinite vize za bejha da mogu normalno da idem
kakvi idioti vode ovaj vašar od protektorata... čovjek mrtav 'ladan govori o pozitivnom "momentumu" za evroatlantske integracije ministru zemlje koja je prije deset dana izglasala izlazak iz eu. i još zahvaljuje za podršku na putu pridruživanja
Pa šta će, za to prima platu. Misliš da ga je neko tu stavio zato što je pametan, ima strategiju i zna znanje? Jest' mudo moje.
A kakav si ti premijer kada za vrijeme dana žalosti službeno posjećuješ druge zemlje? Imaš li imalo digniteta prema žrtvama da ispoštuješ taj dan žalosti države koja te plaća?
@nosilaihdrina jaro ako ti ne poštuješ dan žalosti svoje zemlji kako očekuješ od drugih da to poštuju?
Velikoj Britaniji nije više prioritet politika EU nego politika jačanja suvereniteta integriteta i nezavisnosti vlastite države. Zna li ovaj u kojoj je zemlji bio.