Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da se nalazimo pred velikim izazovima sa vama balijama iz SDA/SBB ustasama iz HDZa i cetnicima iz SNSD/SDS. Jedina solucija revolucija. Na ulice sklonito bandu kojoj je jedini cilj torizacija i izazivanje novih sukoba. Pozdrav za sve Bosance i Hercegovce
To reci onima koji su ga ostavili u amanet...ali u Aziju
Parazit
Ne srri Zvizdicu matere ti! Najveci izazov za BiH je kako da se rijesmo vas svetih k9nstitutivnih kleptomana iz BHS matrice, tj. SDA/SBB, HDZs, SNSD/SDS. Ostalo cemo onda lako... samo da nam je vas, nadobudnu nesposobnu i lazljivu stoku nekako rastjerati odavde. Da konacno prodisemo....
J.Pejakovića za precjenika !!
Ima li Trumpa Zvizdicu?
Niko vise od vas nije nanio jada Bosnjacima ni cetnici ni ustase nisu ni upola kao vi domaci izdajnici. Bruko jedna kriminalna!!!
Pa balkan je srce evrope najljepse parce zemlje sa mediteraskom klimom ali najgorim narodom.
Bas je lijep ! Samo da manje bureka jede , i da mu se obraščići smanje ! Pa da !
zapadni balkan ima noge te je pobjegao u afriku . denis zvizdic koji salje popis stanovnistva iz rs negirajuci BiH i zavod za statistiku BiH ce da vrati zapadni blaklan u Evropu , ma bravo zvizgonja ustraj u unistenju BiH i Bosanjka Bosanaca kada ti niko ne stoji na putu smece izdajnicko
Zvizdić u Davosu: Zapadni Balkan se suočava s velikim izazovima, treba ga vratiti u Evropu,, . kao da je zapadni Balkan novcanik koji je ukkraden u tramavju pa ga treba varatiti vlasniku .
A joj, ništa gore nego gledati političare na teškim tripovima. Bože!
Alisa u zemlji cuda😂😂😂
Kaze Zvizda kod nas u Gacku je isto ovako znao snijeg napadati pa me je babo poslao u Sarajevo rekao mi da je tamo narod glup i da da ga ebes u mozak.
Dobra izjava..neka svima bude jasno da su Dodik i Covic u rukama Rusa.
Turskim genocidom BIH je odvucena iz Evrope u Amanet Turskom genocodisu.Zvizdicu vrati prezime svojih predaka i vec si u Evropi.Alija se pravilno i posteno na popisima stanovnista kao Srbin izjasnjavao.Cemu ludovanje,nikad nije kasno.Vratite se stvarnim nacijama a zadrzite religiju i mirna Bosna.Cemu lutanja ...kao je Emir Kusturica to pragmaticno rijesio i ispostovao svoje pretke nad kojima je genocid ucinjen.
dubrava1929 pa vidiš mu nick name, možeš misliti kakav pogled na budućnost i na prošlost ima 😁. lik je u alcoholiziranom stanju 😂!
@dubrava1929 Kako da ne ...Visa Poturicka ,smjer kolut -naprijed i kolut nazad pri klanjanju . I pranje supka prstima pa copanje pite. Zovem se Petrovic Izmet Abu dabi Torabi. A ti ti si vidim zavrsio ..samo senjepu rinaka po zetaklo .Kod koga si polago ? U kome dzematu si diplomiro senjepu rinaka.Mudrace .Jesi ti samouk Ono ucio sitipu sam sebi pa onda po dzematu dzematlijama. Ako nije previse sto pitam i ulazim u tvoju privatnost.
Koji je ovo bezlicnjak, uhljeb prdo kojeg nema nadaleko