Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bjež'o si ti i prije kad' zagusti, čini mi se
doba dobar ..i opet ce ako zatreba :)
Haj ti gazijo kad si tolika sila NE BJEŽI OD SEBIJE i kad niste u istoj partiji ! :)) SEbija ZNA SE se u jedinstvu je snaga, postaje JEDINI SDA kandidat za člana Predsjeništva !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da imas imalo obraza ne bi smio ni da pomisljas na to jer da si ti ne do Bog predsjednik ove drzave ova drzava bi bankrotirala s tobom kako bi je vodio.
Evo danima plačem zbog tog saznanja!!!
Nemoj Denise molim te prihvati kandidaturu i postani predsjednik drzave. Ukopaj i sahrani ovo malo jos sta je ostalo tako da budes zapisan kao posljednji predsjenik drzave koja je nestala zbog odlaska naroda iz iste.
Idi, nisi nikome ni potreban, imamo mi takvih di god se okrenes, mozemo od njih izgraditi kineski zid i da ostane i za sigurnosnih brana u Holandiji.
Denise, ne odustajte. Vas se sjecam iz jedne vrlo lijepe i pozitivne price. Istrajte, molim vas u ime gradzana.
Zelenbaci pucaju po savovima, hajmo jos malo pa nestalo!! :D
U jedinstvu je raspadanje
hajd hvala bogu jedan lopov manje
Samo tako,raspadajte se i dalje.Ma i da budes kandidat pored Fahrudina Radoncica nemas sanse ni ti ni bilo ko drugi iz vase kriminalne stranke
Sta nam je sa Mehmedovićem?
Ma da znaš jesi bitan, odostao ti ili ne, narod će te izbrisati sa svake moguće političke scene
Jednom kad sve ovo bude juce kad zora svane, a svanuce nemoj da ti bol grudi steze sto nisi bio tu kad je bilo najteze
predlazem Fahri da plati Merlina nek pjeva SDA Bakiru i Denisu Dino Merlin - Kad sve ovo bude juce
https://www.youtube.com/watch?v=YXiLXKjqiok
Jednom kad sve ovo bude juce stavit ces na krilo unuce kad bosanske zime zasnijeze reci, ja sam bio tu kad je bilo najteze ja sam bio s Bosnom kad je bilo najteze
Ko će biti novi fuhrer ,pitaju se fasistički isprdci.Narode ,sjedi i uzivqaj.
Ma koga je vise i briga