Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je govorio i Terzić kad je uvodio PDV,kao PDV će biti zamajac BiH privrede, otvarat će nova radna mjesta itd itd. E tako i Zvizdić sada vazi kao novac od akciza na gorivo "mora" biti usmjeren u izgradnju puteva. Prije svega i jedno i drugo nas je natjerala EU i MMF, a zna se da je PDV progutala administracija i organi državne uprave, a akcize će isto tako skončati u povišicama i zapošljavanju uhljeba. Fol je da to od nas traži EU, a njih zaboli za standard građana BiH.
Fol je jos u tome sto MMF i EU smatraju da smo jos uvjek malo zaduzeni i da treba da uzimamo kredita dok ne postanemo duznicki robovi.Zasto bi neko iz EU otvarao fabrike u BIH, kada je 100 puta profitabilnije otvoriti banke. Neka je Grcka svima primjer koliko je EU dobronamjerna sa svojim novcem! Ne treba nama tih 500 miliona, fala!
Necemo auto puteve na racun naroda...a koje ce opet narod placati kad se izgrade !!!!!!!!!!! MRRRRŠŠŠŠŠŠŠŠ STOKO SDA-ovska nepismena lopovska sjeme vam se zatrlo svima !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zakon je isključivo za namjenu izgradnje auto-cesta, mnogi se protive a ne znaju zbog čega i već nakon samo pročitanog naslova krenu u paljbu bez čitanja sadržaja ispod naglaska rubrike. Stvar je jednostavna i predstavljena a protive se samo zbog toga što aktuelni saziv Vijeća Ministara na čelu s dr. Denis Zvizdić bilježi zavidne i progresivne rezultate.
Ovi vise neznaju ni sta govore , zar ne bi sredstva od svih akciza na gorivo trebala ici iskljucivo za puteva a ne sredstva od novih akciza kako kaze g zvizdic
Bice usmjereno u izgradnju puteva, a izgradnju rade (citaj kradu) vase privatne firme, prva je od direktora Autocesta
Jeb() ti akciza mamu. sve po narodu.
Potpisujem, završimo koridor VC u FBiH :))
Pusi qurac..
Natjerajte budzetske parazite i uhkljebe da trose nas narodni novac na stvari za koje su namijenjenje ..poboljsanju zivota obicnog gradjanina a ne poboljsanju sebe svojih familijarnih parazita i prijatelja !!! Imamo novca i previse samo HDZ SDA ne zele da kontrolisu i uvedu reviyiju onoga gdje odlazi novac a odlazi samo u ruke podobnih organizacija i budzetskih uhljeba koje ce dovesti do unistenja klimave drzave!
Pitanje akciza je ko stvoreno za referenduma. Akcize vaze za cjelu BIH. Pola milijarde eura je veliki novac, neka se narod pita i onako ce to narod vracati.
U objavljenom traileru na nevjerovatan način se vidi povezanost članova SDA koji rukovode institucijama, njihova korupcija, te direktno pogodovanje investitoru koji je također član GO SDA.. https://youtu.be/zlt3o8kmZsU
Drama oko poticaja raji i vjernim članovima partije https://youtu.be/po3M52fhtL8
Povecati namete gradjanima, to je jedini cilj ove price. Nemojte nas vise zamajvati.
nema povecanja akciza odjebi od toga da pljackate narod
boli njih kuratz za nekim od nas
treba ukinut porez.. 0% a drzava da se finansira od dobre volje ljudi.. i mogucnisti, naravno
Gdje je nestalo 8 milijardi? Odakle novim tajkunima toliko miliona za 10-ak godina? Odakle vam stanovi i računi po inostranstvu? P. S. Gubite pozicije kod stranih mentora pa ste nervozni Zvizdiću, a?