Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sidi Kurta da uzjese Murta.
Srbin iz Genocidne
posrbica i genocidnog cetniteta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nema veze što je čovjek dobro radio, važno je postaviti svog stranačkog poslušnika, makar i nemao pojma o poslu. Smijenili su Karića sa pozicicije direktora Autocesta iako je za 4 godine izgradio deset puta više kilometara autoputeva nego kompletna SDA za cijeli poslijeratni period.
Mafija smjenjuje mafiju da postavi mafiju.
Jeli to Radoncoc srbin po nacionalnosti?
Suljagiću treba da ti je kompliment ako te ovi ublehaši na vlasti smjene sa funkcie. Poniženje i sramota je biti ministar ili bilo koja druga funkcija u njihovom sastavu. Kunem se!
Podnio zahtijev i razgulio čak u Kinu. Ko veli neka završe dok nisam u BiH. E, zvizdo - ko te nezna! A koalicinog partnera u OSOVINI ZLA ostavljaš još uvijek na aparatima.
Dok ga je ispitivao Mladićev branilac Dragan Ivetić, Akaši je potvrdio da su "aktivnu vojnu pomoć" Armiji BiH, uprkos embargu UN, pružale SAD, Nemačka i neke islamske zemlje.  Akaši je posvedočio i da šest zaštićenih zona UN, uključujući Sarajevo i Srebrenicu, nije bilo demilitarizovano, kako je bilo predviđeno sporazumom o njihovom proglašenju. 
Previously on The Game of Thrones:
Zar nismo dotakli DNO? Ana Babić (uciteljica sa zavidnom karijerom na ZMBT), bit će predsjedavajuća skupštine KS...gori smo od Konga, Zambije i da ne nabrajam...Zar se nije moga naci obrazovan Hrvat u Sarajevu? Neka je sram i stid Fahrudina Radončića. Da li Radončić misli sa ovakvim kadrovima donijeti promjene? Dopresjedavajuci skupštine KS Sabahudin Delalić - Traca je za Anu AKADEMIK...BOŽE POMOZI NAM DA SE IZVADIMO IZ BLATA, do vrata smo u blatu...
Da li će sad Suljagića primiti na čelo 1. MART?? Koji supljikator i licemjer, braco moja draga. Mislio biti član Predsjedništva, prijavio se u Federaciju i izdigao Srebrenicu i odličan projekat 1. MART. Idiot koji je gori od životinje...
staro hrasno > najbolje mu je da se vrati u rodni kraj i tamo pokaže svoje sposobnosti. Pod uslovom da ga tamo prime oni koje je prodao!
Gospodina Zvizdića ne poznajem lično, čovjek izgleda pravi gospodina, zna se nositi sa funkciom i siguran je dosta, a to znaci da je jak i obrazovan. Znam da govori dva svjetska jezika. Mislim da je dr. arhitekture?
Samo što jedan takav intelektualac mora lizati jaja čovjeku koji je jedva srednju školu završio, a fakultet da ne pričam. To je SDA, to je jedinstvo.
@ Trg heroja Koji čovjek? Majketi ne unosi neistine, nemojte dezavuisati javnost i potrudite se radi sebe da govorite istinu, dostojanstveni ste. Zar ima gore od toga da Ana Babić (uciteljica sa zavidnom karijerom na ZMBT), bude predsjedavajuca skupštine KS??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...sječa knezova.
https://www.youtube.com/watch?v=8Cgir81XuHQ
Fahro fali SDA :D
https://www.youtube.com/watch?v=VE2gFZF9c_8
Samo tako, samo tako to srce želi, samo tako, samo tako to me veseli. Ma daj više, sad će novi izbori a niko ništa nije uradio. Stokooooooooooo.
Fahro ne zna da mu je ovo zadnji put u politici ako je on zaboravio sta je sve govorio protiv SDA i njegov avaz sta je sve pisao narod nece zaboraviti. Samo od nekih djela SBB a http://balkanbreakingnews.com/wp-content/uploads/2015/04/aaaaaaaa8.png
nas ne zanimaju ministarska mjesta izjavio je fahra i naravno slagao
sada će Suljagić mijenjatri stranku