Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se Zvizda ima sastajati.Nema dvije ciste
Masoni. Illuminati. Babylon.
Zar se mozes javljati otkako te je Bakir preveslo.
Kao da mu je neko nesto zapisao, opet nas negdje uclanjuje i svrstava, ali kako Bakir rece nije istrajan, stvarno mu je Bakir iskren drug.
Dok je tu SDA nema nama napretka ni ekonomskog razvoja.
Džabe krečiš Denise, ne pričaś u ime cele BiH, ulazak u NATO je volja Bošnjaka i Hrvata, Srba sigurno ne! Zaboravio si na konstitutivnost svih naroda!
Pa zar ovaj nije dao ostavku ? Nemereš ga špahtlom sastrugat sa pozicije, št o reče onoamd Sebija. Pa on nema podrške ni svoje rođene stranke a kamoli ministarskog vijeća za ono što je zasro.
Fahro na iftaru sa Zidanom
A sehuri sa Benzemom 😂
nećee reko mu Benzema bolje mu je da je predavo likovno djeci u osnovnoj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zvizga je POSVEĆEN bude sa čovjek 3 sata i samo klima onom čobanskom glavom i na kraju kaže da je POSVEĆEN