Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštovani gospodine, Ako vam je potreban hitan posao za uspostavljanje kredita ili vam je potreban zajam za isplatu Vaš dug, trebate refinance zajam? Trebate li kredit za kupnju automobila ili kuće? Ako da, ne brinite više, nudimo Vam sve vrste kredita bez kreditne provjere uz odgovarajuću kamatnu stopu !!! Kontaktirajte nas danas putem e-pošte. ([email protected]) za više informacija Hvala ti.
Ukidaj ovaj Dejtonski ustav smjesta, na osnovi tri naroda, koji ste nametli i koji je stvorio tri mafijaska klana kojima jedino odgovara, da usput dok kradu i vladaju na osnovi toga da nacionalistickom propagandom prave od normalnih ljudi zvijeri i neljude.
Gacko - Minhen - Vašington .. SDA turbo ajnšpric, najbolja stvar koja se može desiti Bošnjaku je da dobije foliranu SDA karticu, odmah je postigo sve u životu .. znači, nema dalje
SDA vs SAD
Nemojte nam nista pomagati, niti davati, jer to sve ne vrijedi nista, pa bili to Rusi ili Amerikanci, pomozite samo i jedino, da se ovaj teatar od V. predstavnika sa nikakvim ovlastenjima isprati i dovedu sudije i specijalci da stanu u kraj ovolikom lopovluku..
@gradjaninsasela KOJI TO MI, mi je sirok pojam, jer ovi koji vladaju i pored najgorih rezultata u svijetskim razmjerima, ponovo i stalno dobijaju izbore, su stvorili sebi vecinsku glasacku bazu, na osnovi, mizerije kupljenih biraca, to jest svojih brojnih familija jarana i drugih uhljeba, na racun svih resursa ove zemlje i ostalih gradjana koje zaduzuju novim kreditima.
Jedno od vrlo vaznih pitanja , bez ikakve sumnje, ce biti "kako baji skinut sankcije"...
@bg-pašaluk Zbog sankcija Baja, samo češe jaja, iako smo goli, tako Srbin voli, nije mu muka, američka bruka, njega qurac boli što ga trump nevoli !!!
@1Subaras Dobar , dobar ...ali iz prazne ne puca... Jer baja vas je opuhao i sada je šuma gola ko neka stvar...A , Ameri imaju šolde i ne daju ih đaba... Razmisli...
Prije svega i iznad svega je pravosudni sistem, koji lici na poljoprivredno strasilo i sluzi samo za pokazivanje i sigurnosni pojas za vladajuci aparat, koji se kriju iza nekakvih tri naroda i rade kako rade. Tu lezi zec.
Jao nam predstavnika, da Amer zna skim se treba rukovati, obukao bi rukavice.
opet zvizdić ide da ga svežu gdje mu kažu