Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bespolni, slabi političari koji gledaju svoju korist .. zbog embarga u ratu, a koji je MZ proglasila agresijom i genocidom kasnije trebali smo tužiti tu istu MZ i dobiti čist keš, a ne se zaduživati ko maloumnici
NJEMAČKA treba da uradi po modelu TURSKE da nam garantuje da će odkupiti neki proizvod , rudu ili hranu i toj i toj količini i da NAROD počne da radi . Naši političari ne znaju to uraditi , zato je odgovornost na njima odnosno NJEMAČKOJ I HOLONADIJI .Reci te nam šta će te sigurno uzeti da se tome posvetimo a vi dalje to svojim privatnicima naložite da kupuju kao što je TURSKA URADILA.
Progresss projekat i kao takav ima svoje ciljeve šta čitate vi koji na osnovu naslova bacate komentare !!!
Ekipa iz hooda