Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdicu, zasto lazes Svjetsku banku???? U BiH nije najveci problem nezaposlenost. Najveci problem u BiH su mito, korupcija, nepotizam, kriminal svake vrste, korumpirano sudstvo i pravosudje. Da ovo funkcionise kako treba, sigurno bi i nezaposlenost bila manja.
Najveci problem u BiH je korupcija! Poslije dolazi nacionalizam ali je dobro povezan sa korupcijom. Onda ima barem jos 5 vecih problema pa tek onda nezaposlenost. Rijesavanje bilo kojeg od gore navedenih problema bi dovelo do toga da nezaposlenost bude na nekom normalnom nivou.
Nije .Najveci problem su oni koji ne znaju kako da rijese nezaposlenost a placeni su za to...Npr ti , Ivanic, Bakir ,hercegovacki sultan Covic i cijela bratija koja sjedi u svim nivoima vlasti
Svaki smokljan zna obaviti kojekakve razgovore,traziti pare i pricati isprazne price.Ali nakon 2 do 3 decenije lazi i potkradanja ,rezultat je u rastucoj neimastini gdje god se okrenes,bijeda i moralni pad koji ilustruje sve.Zato nam je bog jedini spas od ovih djikana koji su sebi obezbjedioli sve.
---- najveći problem nezaposlenost Drugih problema nema. ŽIVI SE SA SDA UDOBNO i UGODNO, ko što obično kaže Pizdić ! Po meni je sada najveći problem što od nedavno više nema kredita pa će oni na državnoj sisi morat početi živjeti od ZAPOSLENOSTI. Čime smo došli na POČETAK. Ili na nulu, zavisi jel U KOJU SE RUKU UZME ! :))
Sta je problem, tamo ne mozes lagati... pa zar bakir rapidno ne zaposljava?
dusmani pusite ga gospodin Izetbegovic je vec pola svog obecanja ispunio, 50.00p radnih mjesta, sta god da nasa SDA uradi vi negodujete fuj gade mi se ovi kvazi bosnjaci
Zvizdicu vladajuca gatnizura vlastii je najveci problem u ovoj dtzavi koja je protkana od vrha do dna lopovsko - tajkunskim nitima koje zanimaju samo licni dzepovi a ne gradzani i njihov zivot
ma nije, najveci problem u bh je ljenost i seljakluk
Uh mater ti tvoju nece ti svjetska banka kreirat radna mjesta niti moze skinuti sa budzeta sve blize i daljne rodjaka iz SDA da bi se nameti za privrednike smanjili i stoga visak novca vratio nazad u privredu..
I po nasim uhljebima su akcize rjesenje!!! Sve njih treba pred streljacki vod kao u Rumuniji.
Najveci problem je nacionalisti i lopovi na vlasti, nebi licno ni marke ulozio u bij radje u kongo
Firma je bankrot.... PS ; trebali ste upoznati domačine kako trošite pare.... Recimo Željkica , evo kupila Audi A8 ( 200.000 KM) ...+ momcima iz pratnje Pasati (75000...) Ili stožernik ( 200..) , ili Milojko( 200...) , ili Krišto ( 120...). ili Bošnjačka elita ..??? Sve bi im posle toga bilo jasnije.....
otkrili ste ameriku....
Sad ce stvari krenuti na bolje. zvizdic otkrio dijagnozu...
banditi.