Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bosna i Hercegovina ne može biti sabiralište migranata na Zapadnom Balkanu." A što onda niste pare koje je EU dala uložili u jačanje granićne policije, deportacije I sl. nego gradite kampove?
EU politika je da se od BiH napravi kamp i sabirni centar za one koje EU neće. To će Zvizdić, očito, poštovat.
Zahtijevam vise postovanja prema doktoru Pizdicu. Kako vas nije sramota sta pisete
Upravo gledam sa prozora. Stigla nova pošiljka migranata u moj grad. Pokušavaju otvoriti vrata na dva objekta. Zvizdicu povedu ih sebi kući.
@Loki4 Šta im ne pomogneš :D
@Loki4 Stoje li na uglu i pjevaju li "Lijepe zene prolaze kroz grad"
Onaj Denis Z. je SVAŠTA do sada OBEĆAO da će BiH POŠTOVATI pa smo DRUGI na svijetu po NEZAPOSLENOSTI mladih do 24 godine ! Od 190 drž. BiH je na mjestu: • 184 po brzini otvaranja firmi • 173 po dobivanju građ. dozvola • 141 po plaćanju poreza ..! BiH zauzela 62. mj. od 76 testiranih -PISA ! Za dvadestet god. izgradili 100 km AUTOCEST, MILION građ. iselilo ! Hiljade građ. kopa po KONTEJNERIMA, i hrane se u NARODNIM KUHINJAMA.....ma ima toga za DEBLJI ROMAN ! Ali NEĆEMO O TOME !
Kaže da bih neće biti sabirni logor a migranata sve više u usk. Što iz srbije a što iz hrvatske i slovenije. Prodali bi i mater za pare.
Idite svi vi pizdići i svi kojebaje u PM političku smrdljivu. Diskriminiraš svoje građane i vjeru i zajebatajete se u ringišpilu naokrug i ukidate svojima osnovna ljudska prava a tu se ko zadnji smrad smijete i slikate, prokleti psihopati jedni.
Nažalost Dr. Zvizdić te uzoriti Dr. Cović pripadaju nacional-socijalističkim strankama koje forsiraju fašizam u BiH! Daleko najgori su Bakir i Milorad!!
Jao gledaj kako su preveli shadow report. Majko mila, nek nam je bog na pomoci
Jel to HerrZvizdić promenio ime u Zoran Tegeltija ili obrnuto? Šta se ovde događa? Ko šta pita autentičnog HerrZvizdića za pitanja van minhenskih pivnica? Nisam primetio.
@JebachVlahinja Ja sam samo ogledalo SDA tallibanima. Meni niko nije poginuo u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, a sve one koji su tebi izginuli - sažaljevam iskreno bez obzira da li je reč o nevinim civilima ili Alijinim tallibanima… Isus svima pruža utehu, Beskonačan je. O mrtvima sve najbolje, tallibanski SDA okote mali nestašni.
@BulevarBogatih kako ti je mama? siri li jos uvijek noge i s njima spolno prenosive bolesti?
A di je patuljasti pijanac?!
Zvizdić a.k.a. penicilin za trozube!