Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj al sada kad investiraju u vidu dzamija i nargilhana i halal hamama dje ce nam biti kraj.
ma ko i sa Turskom- Bosna u srcu a pare i sve sto je dobro za Srbiju
Hahahah jasta ima dzamahirija da bude ovde,pa svakako je teski sadakistan ,zao mi ba grada zivim tu rodzenn sam tu ,pola svjijeta sam obisao ali ono sto mozes vidjeti i doziviti kod nas nigdje ne mozes.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Moj Zvizdiću sav taj rahatluk bi ti dao za 4.5KM
zvizdicu otvorim ti zenu
evo ko pravi kalifat u BiH Denis, Skaka ...SDA
samo Covcicu i Kolindi glupan nabacuje pricu sa kalifatom u BiH , evo ko ga pravi Denis Bakir i SDA prave kalifat u BiH
Imaju politicari jasne prioritete. Tiranija jos jedno 30 godina i hapanje u vlastiti dzep. Ovo traze lovu da se malo okrepe. Nije dovoljno sto hapaju vlastiti narod. A ti dobri BOSNJO kad dodzu izbori prodaj svoj glas za deset deka kahve i gusti sok.
iz BiH je do sada samo odlazilo drvo , struja , rude ....unistene su tvornice i radna mjesta. Sve je pokradeno i sve upropasteno. sve su to uradile vladajuce, iste one strukture od koje nas lazu i vode kao sljepce od 1991 . tzv nacionalne stranke. zasto bi sada preko noci bilo bolje. zasto bi arapi ulagali i u stabi ulaglai kada njima zapad odredjuje sta i kako ce ulagati u svojoj zemlji. a to su jedino hoteli. neka prvo sebi otvore bilo kakakvu fabriku pa neka nama ispostave filijalu.
Hej šejki šejki tako mi Alaha, dovest cu te Šejki do prosijačkog štapa ...........
Hud nefes - udahni duboko. La tataharak - nemoj se micati. Arfa ridlijek - digni noge Anti djemila - lijep si Haza ralji - skupo je. Meščini da je šeik ovako prič'o sa zv(p)izdićem
Bezveze trosi drzavni novac....kao da on moze nesto rjesiti ,dugo je na funkciji nista se nije desilo,osim sto se desio visoki rast njegovog licnog budzeta...
Probudili smo novo interesovanje /A KAD JE TO BILO RANIJE/?
Mi iz SDA smatramo da je gospodin Zvizdić izdajnik bošnjačkog naroda , pritajeni pijun hrvatsko-hercegovačke struje koji će učiniti sve da se domogne predsjedništva pa i da piša po mrtvim.
Asim Serajlic ...zvani seronja.!!
To svakako treba realizovati.
sviĐŽami se plahoo..poooyyy
zvizgoju za SEIKA denisa od sarajeva ...