Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primaju ga u zadnje vrijeme svi ...
Zvizdic radi svoj posao na kojoj god je funkciji bio. Zlata vrijedan sda kao dobar politicar.Osigurao je sebi mjesto i zasluzeno mu i pripada.Mnogi bi ga voljeli imati u svojim redovima ne smijemo geijesiti dusu.Odmjeren,umjeren i nenametan politicar.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Zastava, smješak, rukovanje, klik!
Zvizdic...napuhao se ko paun..
Tooo Zvizgane ugovori neki posao dovedi nam bar spansku robu da mozemo kupovati ovdje a ne da idemu u spaniju.Ako imas muda,bez da pitas tutore.Pored Hrvatske i Srpske robe malo sta dolazi u Bejha.Aj sad budi pametan.Ko prodade koncesiju Bejha i bar da znamo na koliko dugo
@BAHRagresijanaRS Imal' njega tu?
Zvizdic se susrece sa svjetskim silama. Dok Mr. PC Dodik se susrece sa Ruskom kurvom Azerbejdzanom koji je totalno nebitan u svijetu.
@BosnjackiPonos2 a ni jedan ni drugi nista nenaprave pa da se sastanu i sa samim Alahom.Kad neide neide.