Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudeci po komentarima ne postoji website poput ovog Klix-a na kojem se sjatilo ovoliko blentavih i otrovanih spodoba, tzv komentatora. Sanse da postanete normalni i dobri ljudi su nazalost nikakve. Neka vam je veliki Manitou na pomoci!
@Karim Najbolesniji komjuniti na internetu.Ovo je za dark i deep web-a haha :D.
Bolest placenika i pljuvaca Bosne. Divno je slusati komunjare, jugobalije, cetnike, uzpovce i scepine placenike kako slozno pljuju po SDA Denisu i Bakiru. Samo naprijed Bake predsjednice, naprijed Denise, Sefice, kad vidimo ko vas pljuje, znamo da ste na pravom putu. Danas tri divne vijesti iz vrha SDA, tuzan dan za mrzitelje Bosne i Hercegovine. Zvizdic ce ih dotuci do veceras, najavljena rekordna prodaja aparata kod Seke 😂😂😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦💪💪💪
Prpa Zvizdicu, skontao lik da ide podjela pa kao da se potpise granica da ne bi prsla BiH !
Bosnjacka granica, drzavica Fekalistan, Djalajlabad, Boko Haram je od Tuzle do Sarajeva
Hrvatska jos od Tudjmanova doba moli, doslovce moli BiH da se potpise sporazum Tudjman-Izetbegovic, ali s BiH strane ne da nije bilo sluha za to, nego je proces ratifikacije posve obustavljen, ako ne i odbacen najvjerojatnije zbog RS-a. U medjuvremenu, sada i Hrvatska ima neke svoje kalkulacije jer je shvatila da je doticni sporazum bio povoljniji za BiH, tako da ce cijela stvar vjerojatno jednoga dana ipak ici na arbitrazu. Steta jer to je skup proces koji mozda opet donese isto svima.
Sutorina Kruševac, elektrane na Drini, kompletna desna obala Drine, Pelješki most, a da ne pričamo o Sandžaku.Živimo u tucetu razbacanih enklava.Ostali i opstali zahvaljujuć’ Klintonu i hrabrim borcima i gazijama. Na kraju.Pravo je umijeće vjerovat u ovo što ‘bosanski’ (čitaj bošnjački) ljevičari danas zamišljaju nakon svega.
Zahvaljujuci i Hrvatskoj i Oluji! Olako se zaboravlja jako konstruktivna uloga Hrvatske cak i u jeku bosnjacko-hrvatskog sukoba kada su cak i ranjenici ARBiH lijeceni u hrvatskim bolnicama, sto je nezabiljezeno u svjetskoj praksi. To najboljje znaju brojni Bosnjaci kojima je zivot spasen u bolnicama u Splitu i drugdje. Nazalost, mozes biti i najbolji na svijetu, ali ucini samo jednu krivu stvar, sve ono dobro ti bace pod noge i popljuju, a dobro zaborave. Besramno i nezahvalno, ali ok! :(
@konstruktivnoST svaka cast za sve, kad dolazi zahvala 5 korpusu sto je opstao i omogucio lakse izvodjenje oluje?
" jer susjedna zemlja duguje lokalnim nivoima vlasti, odnosno općinama duž rijeke Drine, a ne državi BiH ili entitetima." pa papak jedan poltronski nece te Opstine pojedinacno ili zajedno pregovarati s drugom Drzavom nego to BiH kao Drzava mora uraditi!! Fuj koja nedoraslost poslu i poltronstvo prema svemu samo nikakve odgovornisti prem sopstvenoj Drzavi!!!
Vi ste predjedavajuci Zvizdicu jedan mangup, osoba koja vrijedi da joj se ukaze podrska na predstojecim izborima.
Divno slusati komunjare, jugobalije, cetnike, uzpovce i scepine placenike kako slozno pljuju po SDA Denisu i Bakiru. Samo naprijed Bake predsjednice, naprijed Denise, Sefice, kad vidimo ko vas pljuje, znamo da ste na pravom putu. Danas tri divne vijesti iz vrha SDA, tuzan dan za mrzitelje Bosne i Hercegovine. Zvizdic ce ih dotuci do veceras, najavljena rekordna prodaja aparata kod Seke 😂😂😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦💪💪💪
Bosna je Medzunarodno priznata ...greska u komentaru
Bosna ne medzunarodno priznata i ima granice koje su samo iskljucivo u nadleznosti suverene BiH ..taj poziv je diplomatskoga sadrzaja i sasvim je ok..
pišam se i serem na SDA
Ovo je predizborni poziv za narod da glasa za kriminalnu Sda Izmetbegovicevu Dinastiju,nemojte se prevariti narode zeleni kriminalci su to koji samo obecavaju nikada ne ispune to je moto sda bande
Ugovor godinama stoje i ti se bas sada sjetio da pozivas na potpisivanje dezerteru jedan
ZVIZDA PIZDA
Đeš im to sad reći?!? Oni tek počeli sa crtanjem novih granica! Hoš da tahikardiju dobiju?!? Vlahahahahahahaha