Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizgp zapjevo ..odlazi i ne naginji se kroz prozor .. i u sebi pomislio pa idi vise ..
SKORO OPROŠTAJNO KO NAKAD KAD SE IŠLO U VOJSKU U JNA.TAD SE BAŠ OPRAŠTALO.
Vigemark je tipičan primjer brutalnog birokrate EU-a kome je važna samo njegova lična sudbina. Da je ispravan, objavio bi šta su stvarno dogovorili predstavnici "tri naroda" 05.08.2019.god. Ovako, g.Vigemark ostaje velikim slovima upisan u istoriju BiH kao činovnik bez rezultata za građane BiH.
Rusija i ja mislimo isto!...neutralna BiH, sa blagom orjentacijom ka Rusiji.
Ubrzati potpisivanje ANP-a i vlast ide.
Dok god se ne promjeni ustav, dokle god nacionalisticke partije budu na vlasti, u tužilaštvu, itd. mi nećemo vidjeti napretka. Ali naravno mi nismo kao francuzi da se borimo za svoja prava nego mi samo šutimo i trpimo dok nas dotični guze
ako moja bivsa ne bude sinu dala moje ime onda je yebi, znaci da me nije ni volila
Zar već ne jure neslucenim brzinama 😋
neće