Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nepustelga ice cuvati ovce i opozicija i vladajuci.a radoncic ce moci da zatvori svoj uvrnuti toranj dostaje lagao o moslimanima.neka ide u svoju srbiju tamomuje i mjesto
Samo se nadajte, idioti, tamo je već trebala biti ekipa najboljih pravnika. Sramota je da vas za nos vuče Vukčević. Poderite diplome - kao da ste ih kupili u Srednjoj Bosni!
Prvo što trebate uraditi je da otkažete gostoprimstvo Nikoliću,Vučiću i ostalim srbijanskim političarima,a zbog sramnog ponašanja i uloge u hapšenju Nasera Orića..
Vidim ja da ti sjedis... ,kako vas shlog ne strefi od tog sjedenja,masnoca u krvi, zacepljenje vena,trombozu i stosta..!
Koliko bi ste bili spremni pomoci da je neki obican covjek uhvacen.??
BiH 4ever!