Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahah, Zvizdic Pizdic smijesan kao i uvijek. Prvo decko nisi apsolutno nista poduzeo ni uradio da bi sprijecio gradnju. Drugo, da si sposoban toliko koliko se*es nasao bi rjesenje i zadovoljio obje strane. Trece svaka cast Hrvatima jer misle na sebe, svoj narod i turizam. I cetvrto, ti si Predsjedavajuci VM u odlasku, who cares sta ti mislis i kome pises...
@PerAsperaAdAstra Kukavica bio i ostao. On nesto kao pise, a ne poduzima nista. Vazda se bavi nebitnim u odnosu na bitno. Cuj neko ko je pobjegao i dezertirao tokom agresije da kao misli na boljitak svoje zemlje. Ma hajte molim vas.
MISLIŠ NA ZVIZDIĆA NIZVODNJAKA? 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E Zvizdicu pred izbore se sjetio da je most poceo sa gradnjom, gdje si bio dosad
Učio Kuran da bude dobar musliman!
@Mercury Dezertirao mu mozak pa se vratio da pokusa osigurati jos jedan mandat. I u glavi misli, ako opet gdje zasjednem opet cu ja isto.
hahahahahahhahahahaha pa stvarno zvizgonja pa vi ste i krivi sto se gradi taj most mislim vi kako sda ne persiram tebe nisi na mom nivou da te persiram
e moj zvizdicu pola mosta napravljeno yi lafo nesto sad pises..bjezi ba
sto se tice politicara trenutne vlasti nama bi mogli mosta na miljatskoj napravit susjedi da oni sute ,a plate ubiru od gradana ove drzave i od same drzave..jadno i bolno
Zašto bi mišljenje članova Predsjedništva BiH iz 2007. godine bilo relevantnije od mišljenja članova Predsjedništva BiH iz 2017. ili 2018. godine?
Ovaj se uvijek nadje da pametuje a nekad mozda i na vrijeme da reagujes, a??? Suplja prica...
svi nam se smeju...... :(
Kasno i impotentno kao sto smo i navikli od SDA debila,kao sa tužbom protiv Srbije i mnogo čemu još,izdaja,prodaja,dezerterstvo ... Fuj Allaha mi ,a Bakir? Kaze NEKO nešto treba uraditi... EU treba uraditi sama? Sta ste uradili vi iz SDA IKAD na vrijeme??! Rata neće biti... I tako to..
ovaj vidio moj komentar na Bakirovo saopćenje za medije na istom ovom Klixu, pa odlucio da nesto i napise. Volio bih vidjeti vrijeme kad ga je napisao.
samo pricaju a ne poduzimaju nista. .
Pa nije valjda jedini Plenkovic kome se trebao obratiti. Osim toga Peljeski most se najavljuje vec deset godina. A kad se sve upropasti trebao bi valjda neko drugi biti kriv kao i sa tuzbom protiv Srbije na Medjunarodnom Sudu a ne oni koji predstavljaju zemlju.
Uradi nesto konkretno, od tvog pisanja nema nekakve koristi.
Kmeči keru SDAovski. Komšije samo radite, ko nas j.... Nema nas ko zastupati već samo ovi što kmeče.
E blago tebi Zvizdiću i tvojoj naknadnoj pameti, sad se javljaš kad su počeli radovi a dosad si spavao zimski san? To što sad reaguješ je samo da se ne može kazati da nisi reagovao, a da nije "malo" okasnilo to tvoje reagovanje i traženje? Ko sve predstavlja ovu državu, Bože sačuvaj!
Najgore je sto ce bosanska bijeda za kilo secera i litar ulja opet glasat za ove debile. Ko moze nek ide odavde, ovdje bi i Tesla radio na parkingu!
Da si radio kako treba ne bi sad morao govoriti da obuztave gradnju