Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODNJETI KRIVICNU PRIJAVU PROTIV ZVIZDICA ZA KORUPCIJU, OVO JE OTVORENO LOBIRANJE I KORUPCIJA, POGOTOVO STO JE DOTICNI VEC OSUDJIVAN U AMERICI. https://en.wikipedia.org/wiki/David_Petraeus#Criminal_charges_and_probation
STA SE OVAJ PETREUS STALNO MOTA PO BOSNI I UCJENJUJE OVE MAGARCE IZ SDP/SDA/SBB? ZADNJI PUT KAD JE DOSAO, UCJENIO JE MAGARCE SDP/SDA/SBB DA DAJU TELEKOM LICENCU SRBIJANCIMA ZA KOJE JE OVAJ AMERICKI FOND SAMO MASKA! ISTJERATI GA I JOS LUPITI GA NOGOM U GUZICU. NIJE MU BIH PRCIJA U KOJOJ CE ON STIMATI POSLOVE CETNICIMA!
I STA DANAS IMAMO, IMAMO SRBIJANCE KOJI SE NA DIVLJE KAO U KALKUTI, KACE PO STUBOVIMA BIH TELECOMA I EP BIH I JOS UNISTAVAJU TELEKOM. ISTJERATI TELEMACH, A PETREUSU ZABRANITI ULAZ U BIH!
AMERICKE INVESTICIJE SU DOBRODOSLE NARAVNO, MEDJUTIM SRBIJANSKE NISU, I TO DOK GOD BIH INVESTITORI NEMAJU IDENTICAN STATUS U SUPKU EUROPE ZVANOM SRBIJA. SRBIJANCI SIKANIRAJU BIH INVESTITORE I CAK BOJKOTUJU BIH ROBU, NISU POSTOVALI NI SLOVO OD UGOVORA O SLOBODNOJ TRGOVINI, CAK SU I BOJKOTIRALI I STOPIRALI BANJALUCKO PIVO, A ONDA MOZETE ZAMISLITI STA SU RADILI PREMA SARAJEVSKIM PRODUKTIMA, A OVAMO DOBILI TELEKOM LICENCU. SVE GASITI, ODUZIMATI I PLIJENITI!
u Narodnoj banci leži 7 milijardi eura. To nema nigdje u svijetu da tolika svota stoji, zaštekana. Pa jel se ko od nas zapitao ko može u Bosni da zaradi tolike novce? Pa naš ukupan dug je jednak ovom iznosu. To je pljen naših ratnih profitera. A ti novci pripadaju ljudima koji su se mrcvarili u ratu! Treba se dići i udarit na ove pare a ne ovcama da nas prave.
Dosao da dogovori kupovinu BHT od Telemach-a. 100%.
Da, zato Zvizdica i onog koji je dao srbijanskom Telemachu licencu da se bavi telekom uslugama tako sto ce se kaciti na drzavne stubove i nece placati naknadu, sve ih treba pohapsiti za korupciju i osuditi na dozivotnu robiju. A ovom treba zabraniti ulaz u BiH. BIH ima dosta svojih mutnih tipova i osudjenika, da sad uvozi americke da sire korupciju i nered.
Sta ces ti jado privuci osim akciza i kredita,da se Bog'do nisi vraco' u ovu zemlju 97' kad si vec pobjego Feb.92'
@percepcija recepcije opce je piznato da su pobjegulje najvece patriote.
lopov dokazani!