Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je heroju nas...reci im za korupciju privredni kriminal nepotizam politicka ubistva kupovinu diploma i odlikovanja dezertera a udaranja boraca...reci im da podobni otjerase sposobne...
@yeba.mene.drzava Što se tiče tih pola kvazi boraca ja ne znam šta vama nije jasno jeste li vi stvarno iz viceva glupi Mujo i Fata ? I ja bi prvi poslao policiju , ne možeš ti doći i blokirati ceste , pruge i onemogućavat saobraćaj da ostali narod ispašta , pogotovo nekom što može pozliti i hitna ne može proći zbog budala .
RECI O IZBORNOJ KRADJI, NIKADA VECIJ U ISTORIJI SVIJETA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Reci im da su kriminalci i lihvari postali elita.
Ti im reci majstore, ti si kompetenan, tebi ljudi vjeruju, ti si se borio za ovu zemlju, ti uzimas lopatom a to mi volimo, ti si ponos i dika svih nas ....koliko samo nemas obraza, to granici sa dostojanstvom ...pu smrade bjelosvjetski
iz aviona se vidi da je korupiran
Ispričaj im kakve su nam komšije i da se ovdje radi o glavi i sudbini naroda. Jedni su za EU i Nato ali eto i ne bi jer je predsjednik stranke okrenuo dupe da ga predsjednik iz druge stranke a trenutni predsjedavajuci predsjedništva moze naguziti kad mu se ćefne.
Kao i dosad Martin u Zagreb Martin iz Zagreba.
Mozes im isto tako reci i o pljacki, destrukciji, otimanju, razaranju, itd itd. korumpiranoscu tvoje stranke. Ako neces ti , ima ko hoce.
Naravno da trebas reci Zvizdicu pogotovu uplitanje i pofmetanje susjednih drzava putem njihovih izlizanih i odrcanih dupelizaca Duduka i Covica.A ako budes sve govorio jos sto znas mogli bise te iskljuciti iz stranke!?
Cinjenica je da je Zvizdic najpozvaniji po svim kriterijima na ovo ucesce. Sad sta ce palamudit to je drugi par opanaka.Presipanje u suplje u prazno obzirom da oni znaju bolje nego nas narod kakva je situacija
Sta je reci NISKI PREDSTAVNIK za ovo,veoma je zabrinut eto neki dan mu se pupak odrijesio od natezanja i bio je jako zabrinut zbog tog ne milog događaja.
kaži im kako je "Popu Šimi" izgorila kuća 😂😂😂
BIH bi moždatrebalo pripojiti ili SR Njemačkoj kao jednu od njenih saveznih pokrajina ono marku već ima ili recimo priključiti SAD-u kao neki njen prekomorski teritorij poput recimo Portorika , jedno je sigurno da BIH može dugoročno opstati barem u ovom obliku jedino kao dio neke veće državne cjeline kao i ranije kroz povijest .
Zvizdic i istina u istoj recenici... ne ide nikako!!!
Glavno je, da li je Zvizdić sposoban da svojim dosadnim i monotonim glasom prenese "pravu istinu" o stanju u BiH. Veoma važan trenutak za BiH i velika mogućnost za Zvizdića!!
sta god da kaze govorit ce protiv sebe.isti je ko i svi na vlasti
Reci slobodnoooooooooo sve kako Hrvatska i Srbija cine sve da je podijle, nek uvedu sankcije Hrvatskoj kad nemogu Srbiji
Uz svo duzno postovanje, ne mozes u isti kosh trpati HR i SRB jer: a) HR je na svome teritoriju premda zrtva agresije koja je BTW dosla i preko BiH dok su neki vikali 'ovo nije nas rat' (?!?!), primila 700,000 izbjeglica; b) RH postuje BiH. Hrvati brane BiH, kao i moj pokojni otac! c) RH podrzava BiH na svim frontama osim na onoj gdje se Hrvate u BiH politicki cipelari. O ovom reci istinu jer to je izvor tenzija. Hrvati vole BiH, pa ipak nas se majorizira godinama. ZASTO?! :((
to ti misliš da ste majorinizani.da su Bošnjaci kojim slučajem u manjini jadna bi im majka bila.nego uživaj.