Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr Denis Zvizdic,nemojte tu vaznu titulu da mu zaboravite.Sad je dr za rocknroll
Pa znam brate,zato i kazem.
mozes ga vidjeti samo u AG-u na pivi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A je li osudio to da mu supruga nije imala pristup više dana pred smrt, ni telefonom? Je li osudio da su joj telefonom iz bolnice rekli da kupi lijekove iako je to njihov zadatak? Je li osudio da je Čičak bio bolestan od druge mnogo teže bolesti i da je neposredno pred smrt "dobio koronu" i "umro od korone" što opet niko nije vidio uključivo suprugu koja je preživjela 9. krug pakla zbog nehumanog odnosa bolnice? Od čega je stvarno umro Čičak?
KO JE ČIČAK DA JE TOLIKO BITAN PORED SVIH KOJI SU UMRLI RECIMO DANAS?
Sad će svaka šuša iz politike da roni suze i kupi jeftine poene. Što ga niste posjetili u bolnici i vidjeli je li na kisiku ili umire od prave bolesti a ne od ove internetske. Da vidite zašto u nas u bolnicama umire 28 PUTA više ljudi nego u Švedskoj od iste bolesti. Opasno? Zarazno? Pa koji ćete nam k... kad nije opasno i kad je lijepo i ugodno.
Za osuditi je sto je taj umro a nije imao vakcinu da ga spasi
Narod umire nabavite vakcine
nema sta nisam radio kao dijete, sreca nisu mediji tada pravili drame od svega. prejednostavno je zakljucuti da onaj kukasti kriz nije dio nekog pokreta i masovnog iscrtavanja jer je nacrtan drhtavom rukom i amaterski. neko kloc maloumni je to usput uradio i sada od toga ode prica u pm i meni, stanovniku sarajeva, se odjednom daje etiketa da sam nacista, a vjerovatno sam u granapu tad bio... halo klosari medijski, usporite malo sa davanjem paznje svemu, 5 clanaka o ovome??
Podigao uzbunu u SDA, dobio apartman na Bjelasnici, uzbune koda nije ni bilo.
tvoje nije da osudjujes...nego da nazoves pudlicu iz svoje udba...da pregleda snimke desetak sigurosnih kamera...koje se nalaze na i u krugu od 500 metara kvadratnih oko tog objekta...tu ce se jasno vidjeti debil...pusite se osudjivanja i supljiranja...
SAMI SEBI NACRTALI
Svi osuđujemo. Ali to je neka balavurdija, vjerovatno napušena, nacrtala furke radi, i sad pola drzave izrazava ovo ili ono???!! selo gori, a baba se ceslja...
Da su ovako reagovali kad se odrzavala misa za fasiste i naciste, e to bi bilo pokazatelj kakve vrijednosti mi njegujemo.
Evo jos jednog samo osudjuje...sad ce se svih 1237636262 ministara i donosioca kafe i portira javiti da i oni osudjuju
Aaa čime se ovaj bavi.Ebo te kukasti križ.
aJ ODJEBI u hibernaciji od početka korone sad se javljaš
I ja ga osudjujem o hajmo dalje, sta danas dok se svi izredaju zbog toga. Imamo mi mnogo pametnijih stvari za raditi