Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ovaj brnabic sere a nije ni vojsku služio.
Ana pederu.... :-)
Koji genocid?!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
"Vise puta ponovljena laz postaje istina!" Goebbels
dobro je da zizgonja odlazi...ana ce puno bolje saradjivati sa tegeltijom i dodikom....
"Više od osam hiljada nedužnih civila..." Ne treba dalje ni komentarisati, jasno je da ovaj ne zna šta priča.
@mister_no_ Sve sto je utvrdio i verifikovao nepristrasni međunarodni sud ja poštujem.Pa i to za Tursku.Znaci UE sud je utvrdio po dokazima da je bio Genocid.Nemozes pobijati cjeli svjet,ma koliko to ne odgovaralo.Zasto je citav vojni,policijski vrh Srbije i Eresa osuđen za genocid i zlocine,nije bez razloga...
Denise ja se i nebih ispravdavao onakvim bolesnicima koji hoce nazor da su drugaciji nego sto ih je bog dao ili sto kaze moj komsija dedo Vehbija BRATE MOJ SEJTAN INSANI!!!@
Ne znam samo o kakvom genocidu se ovde prica to mi nije jasno.Da li neko zna definiciju te reci genocid?Neuki i glupi novinar lafo Evropejac pita u vezi genocida a ni on sam ne zna sta to znaci tj pravo znacenje te reci?
@mister_no_ ipak niko ne zna definiciju reci genocid i ovi minusi su jasni pokazatelji zaglupljenosti ti istih koji to rade jer da su i bar malo nesto procitali nesto bi i naucili.
Ni napretka nece biti dok jednom svi izgovore tu rijec napokon glasno i jasno.Sve rijeci terminologije koja se zavrsava na -cid su izvrsene u ovoj napacenoj zemlji.Da sam sa mjeseca pao ne znajuci sta je bilo ponavljao bi kao papagaj za dobrobit,napredak i ko zna sta samo da vise jednom na svim poljima dostojnog jednog covjeka bude bolje.
Brnabicka vec poremeceni psiho-kvalitativac ne zna tumaciti volju i odluke Evrope i Svijeta.Proglasen je genocid na osnovu realno prikazanog stanja.Pitanje je sta bi tek bilo da su i oni sami licno dozivjeli djelic te istine sto se desio jednom cijelom narodu.I nad druga dva naroda su se desili zlocin i ali nisu negirani i osporeni.Zato lezi-bezi ne seri i suti kad te niko nista nije po tom pitanju ni pitao
Izveštaj EK: Srbija nije napredovala u ključnim oblastima Radio Slobodna Evropa (RSE) je imala ekskluzivan uvid u ovaj dokument u kojem se zaključuje da nedostaju opipljivi rezultati u ključnim oblastima, poput reforme u pravosuđu, borbi protiv korupcije, ratnim zločinima i slobodi medija.
Ovaj Zvizdić ima šizoidnu facu..ne daj Bože sanjati ga..😂😂
Dzaba Bih je takva.I Hitler je napravio genocid pa jevreji sarađuju i zive fino sa Njemackom.Srbija u prstenu Natoa-a i Bosnjaci nemaju razloga za strah od Srbije.Gori je Hdz i Hrv.desnicari,nego i Srbija i Rusija zajedno,ali vecina Hrvata nisu Hdz.Ne zaboravimo i Rusiju,pa pomrzli bi se u Sarajevu da nije bilo Ruskog plina.Bitno je da je genocid utvrdio ko je trebao.Nemojte nas vi braniti vise.Znamo divoljno...
@RajaIzMahale2 bio je genocid nad Jermenima od strane Turske.To nisi pomenuo a vidis pominjes sve ostale primere a to si (ne)namerno preskocio.
Kolji srbadiju