Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budale su one koji smatraju da je SDA državotvorna stranka. Doduše takvih je malo. Većina SDA glasača su ucjenjeni ili glasači iz koristoljublja. SDA uništava državu. Nažalost.
ZNAMO KAKVA JE VOLJA GRAĐANA. DALEKO JE TO OD OVOG REZULTATA KOJEG NAM PLASIRATE.
Ja bi da esdepe napravi koalicuju ali da se ne ponovi 2014. godina, da ne gori država i njene institucije, gluho i ćoravo bilo, još zgrada vlade u rtuzli stoji kao strašilo ;(
Gospodin Komšić je imao šansu 8 godina (2006-2014) da nešto pokaže, da taj koncept (građanski) koji on promovira zaživi. Jel uspio? Ne. Bošnjaci, kao najmnogoljudniji narod, se vratio glasati nacionalističkoj stranci - SDA. Srbi i Hrvati također (SNSD i HDZ). Prema tome, meni uistinu nije jasno o kakvoj građanskoj BiH mI ovdje govorimo? Jasno je ko dan da se BiH mora preustrojiti u 3 NACIONALNE Republike kako bi svaki konstitutivan narod bio svoj na svome unutar BiH okvira.
Europa7 katolici su sa svojih 11% koliko ih ima u BiH konstitivni koliko i Romi
Odlično, ako je većinska volja građana onda vas nema nigdje.
Gnjida
mrs
Prpa sada 😂😂😂 PUŠIONA I TI I TVOJI ZELEMBAĆI.. P U Š I O N A
MOŽEŠ UŠIMA MAHATI A TA OČEKIVANJA OKAČI MAČKU O REP... 😘
sbb je na vlasi zajedno sa SDA !