Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je. Pametan čoek. Svaka čast.
tako je zvizdiću.vrlo inteligentno.
BIH je DRUGA na svijetu po NEZAPOSLENOSTI mladih do 24 godine ! Od 190 država BiH je na mjestu: • 184 po brzini otvaranja firmi • 173 po dobivanju građ. dozvola • 141 po plaćanju poreza ....! BiH zauzela 62. mj. od 76 testiranih -PISA ! Za dvadestet god. izgradili 100 km AUTOCESTE, a iselilo se MILION građ. ! Hiljade građ. kopa po KONTEJNERIMA, i hrane se u NARODNIM KUHINJAMA...ima toga za DEBLJI ROMAN ! Ma NEĆEMO O TOME !!! Hajmo o MILANOVIĆU !!! !
Malo je ovdje građana, BiH je plemenska zajednica, ratobornih plemena ispunjenih mržnjom. Razum ne stanuje u BIH nažalost, budimo realni i tako se postavimo, ne živimo u zabludi.Nema nade, ko može neka bježi ili neka se bori protiv zla koje je dominantno. Čitav život je borba između dobra i zla, pravde i nepravde..., a ovo drugo vlada u BIH i .
Milanovic je vec najavio posjet Sarajevu i Mostaru.
ma manite se vise susjeda i njihovih zvaničnika....okrenite se sebi i počnite konkretno raditi. Šta će Milanović sad... hoće možda da radi vaš posao? hoće da nas uvede u EU za svog predsjedničkoga mandata šta li...