Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvozzdicu koliko si platio diplomu??
Mars budalo..
Porast broja turista po glavi stanovnika je baš ono realan pokazatelj, na hiljade ljudi odlazi iz ove zemlje, uskoro će biti više turista nego stanovnika.
Tvoja ocekivanja i tvoj realni domet je da si nesposoban da vodis mjesnu zajednicu a kamoli drzavu .Neko ko od mogucih 46 glasova u VM usvoji mizernih 7 je realan pokazatelj koliko je ta osoba sposobna.
pardon zakona
Ti si Denise Zvizdicu jedan obizni parazit i lazov koji je usko povezan sa kartelom i kriminalnim radnjama SDA. Glup si ko k.....majmune
hoce'l biti upitnik do tada preveden ???