Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozaj se i uživaj Denise, borio si se za BiH i dokazao u ratu koliko je voliš. Žalosno je da nam je Premijer VM BiH jedinu referencu crpi u podršci profesorice Izetbegović koja mu se godinama druži sa suprugom i koja ga je postavila na ovu funkciju. Političar koji nema nikakvu podršku u narodu, niti u stranci SDA, koji nije prošao niti na jednoj listi, a Premijer. Sve navedeno je žalosno, ali i pokazatelj koliko je nepotizam izražen i prisutan u vrhu vlasti od ZLATA KAŠIKE.
Zvizdicu otvori vidoteku opet i izdaji filmove kao nekad sto si radio...predaj fotelju nekom sposobnijem i energicnijem ....blećak....bleeee
--- sugestije ili stava nekoliko dana prije Trsta da BiH to treba potpisati kada bude članica Evropske unije HAhahahahhaha. I članica NATOa čim psotanemo ko Srbija član EU !
covjek Bog zna samo koliko je narodnih para potrosio na vozanja i plate...a kiosk nije bio sposoban otvoriti a kamo li da je kakvog investitora doveo. debil
-- sugestije ili stava nekoliko dana prije Trsta da BiH to treba potpisati kada bude članica Evropske unije
Hahahahahah i članica NATO čim ko Srbija psotane član EU ! Ahahahhaha
BEvanbda: Mi se nismo ni izjasnili o transportnoj zajednici ! A jučer Čović otišao Mogherini da joj to prenese što je ona sa razumijevanjem i odobravanjem prihvatila. Kao i nepoštivanje minsitra spoljnih poslova čije je zakosnke ovlasti preuzeo Dragan Čović a sve u ime neravnopravnsoti Hrvata od Bošnjaka !! I haj sad nek nas evropani shvate ozbiljno , čak i kad bi smo mi htjelu u tu evropsku transportnu zajednicu. NApominjem da je EU počela kao zajednica za ugalj i čelik !
Normalno akd neko zajedno koristi ugalj i čelik terba to sve prevući pa se pojavila i njihopva transportna zajednica. PA se onda pojavila nafta kola i naftna industrija i avioni i autoputevi i transportna još ojačala. PA tu snagu iskoristila da se još bolje uveže, uz već prisutni NATO, koji je tražio još čelika i transporta. I vi sad nećete u Transportnu nećete u NATO pa to ste trebali 2015 reči da nečete i hajmo novi izbori. Halalite slagali vas, ne prvi put.
Normalno akd neko zajedno koristi ugalj i čelik terba to sve prevući pa se pojavila i njihopva transportna zajednica. PA se onda pojavila nafta kola i naftna industrija i avioni i autoputevi i transportna još ojačala. PA tu snagu iskoristila da se još bolje uveže, uz već prisutni NATO, koji je tražio još čelika i transporta. I vi sad nećete u Transportnu nećete u NATO pa to ste trebali 2015 reči da nečete i hajmo novi izbori. Halalite slagali vas, ne prvi put.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sječam se 94 godine nas desetine ko naj hrabrijih u ROŠ Zenica, trčimo i pjevamo gradom onu Merlinovu himnu DA TE NIJE ALIJA, poslije tribine uz Šačira Filandru i visoke Bošnjačke umove, pričali nam bajke o nekoj našoj i boljoj BiH.Poslije se vratili u jedinice, mnogi izginuli sa ALIJNIM ZLATNIM I POLUZLATNIM SLOVOM A I BROJEM NA NJEMU.Nažalost najbolji sinovi BiH izginuše za ovakve tipove, strašlje i borce Minhenskih brigada koji su na našoj muci postali velika gospoda.
@gringo E stvano bolje ti je da ides kupiti sebi sladoled nego ovoliko nebuloza pisati.
Uživaj i putuj, konzumiraj vlast koju si toliko zaslužio svojim žrtvovanjem za BiH, jer kad je bilo najteže pokazao si svoj karakter.Nažalost dok su mnogi izgubili imovinu, život i budučnost, tebi je BiH poslije rata sve dala, da završiš brze škole, stekneš titulu i status, a uz funkcije u vlasti bogatstvo i nekretnine.Sjetim se ratne 94 godine kad nam je prof Šačir Filandra u Zenici držao tribine u ime vlasti od ZLATNE KAŠIKE, a danas mi i naša djeca jade, a ti gospodin.
juče je mektić izjavio da je na tel.sjednici On glasao Za potpisivanje Ugovora o transportoj zajednici, maloprije je zvizdić izjavio da su ministri iz sda i jusko glasali "za", vjerovatno su i šarović i crnadak glasali "za" jedino je Bevanda jutros izjavio da se nije izjašnjavao, te da nije glasao, znači HDZ nije podržao ulazak u Transportnu zajednicu, EVROPEJAC ČOVIĆ
a potpisivanjem ugovora, Bih bi dobila najviše projekata (4 projekta-3 koridor 5c i luka brčko), znači daljnje razvijanje BiH, al očigledno to neko ne želi radi svojih ličnih intresa i razbijanja BiH, tek sada su se počeli otkrivati
@opel da se razumijemo, politiku nacionalnih stranaka koje su nas uvele u rat ne podnosim sekunde, al nije mi jasno kako ljudi ne mogu da shvate, da "mostarski dogovor Čović-Dodik" služi samo za razbijanje BiH i njihovo održavanje na vlasti i to je glavni cilj, a Bakiru trebaju godine da to skonta, još je u koaliciji sa njima, a "zlatnog ljiljana" izbacio iz vlasti
Nama su mane,najbolje izdanje.
Mislim da je najbolje da svi skinemo gaće pred EU i MMF-om.