Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Novija djela Tariguzije protiv Bosne: T-terorizam, protiv tuzlanske SIPA, američke ambasade i MUP KS, A-atentati, kao automatskim oružjem po sarajevskim policajcima, R-ratovi, pravosudni protiv Hrvatske pomoću saučesnika (trećina) u VSTV, I-izbjeglice, kao zastrašivanje i protjerivanje mladih, G-genocidnost, kao veličanje ratnih zločinaca poput Dačića, U-umišljenost u teoriju nebeskog naroda koji treba da se osveti, Z-zafrkavanje oružanim krađama automobila.
nece niko ..papak ... sto to niste izlobirali ranije i glasali i gotova stvar .. nego samo znaju prosipati suplju..
Kakav je interes BiH da udje u nato? Hoce li Bosnje ratovati po Libiji, Iraku, Avganistanu?
@SyntaxError A ako je vec u vojsci mora jer tako kaze Amerika? Zasto bi ratovala nasa vojska za americke interese?
@banKulin345 Mrsko bi mi bilo ako bih ratovao protiv pravoslavne brace, ali vi ste muslimani a isli bi da ratujete protiv muslimana, jel to Bosnjo normalno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)