Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovako to biva u državi u kojoj je Aljoša Čampara, nepismeni dezerter i kukavica, ministar policije. Glasajte vi opet za njega, ali nemojte se čuditi kad vas migranti ili šerijetska Zildžićeva policija budu istjerivali iz vaših kuća i stanova.
@SultanBego1972 Aljoša i ovaj dezerter zajedno sa kriminalnom hobotnicom SDA su uveliko doprinijeli (ne)sigurnosti u državi!
Penis Pizdić jel te stid?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi ostro osudjuju, a niko da se sjeti pidnijeti ostavku. Ja sramote, sebicnosti i nepotizma.
fakat ne kontam zašto neko ne stane iza zvizdića i kaže koju lijepu i dobru u njegovo ime?! pa toliko ih je glasalo za njih, a sada nigdje nikoga bar na ovom portalu!
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
to reci svom ministru kojeg si jutros odmah trebao smijenit
jest denise sve je tako .. samo ste krivi i vi u sda i sdp i sbb i sve stranke jer ste imenovali i imenujete nesposobne ljude da vode policijske organe, pa sta sad imamo.... non stop nasilje, mafijasi se komotno i normalno ponasaju i prije znaju gdje ce koji počicajac biti nego policajci koji su tu rasporedjeni... sta je to... niso ti sam krivac, sustav ste tako obezvrijedili da se vise ne zna ko pije a ko placa
Reče i sjede u Audi od 120 000 maraka u pratnji policajaca u kineskim čizmama,izblijedeloj uniformi i koji i ako imaju pancir rok mu je istekao daaaaavno...
spustite zasastave u citavoj BIH na pola koplja, ovo je zalost
Jooj ba pusti laprdanje da si ti stvorio ,,drzavu" nebi ni bilo ovo.Svi treba da pidnesete ostavke.A potrebna je i ,,Sablj".
pa svaki dan su napadnuti, sami tim sto ne mogu raditi svoj posao kako treba, jer im drzava ne da ovlasti
Zahvaljujući Vama u vlasti koji ste stvorili na desetine narko bandi u BIH ne više da nije siguran narod nego nije sigurna ni policija. Koga kriviti? Političare naravno, i njihove mafijaše. Napraviste nam Kandahar od države...
da bi automafija ili bilo koja magija mogla djelovati...ona mora imati svoje ljude u policiji...to je dokazano jos iz vremena al kaponea...
Napad na policiju nije napad na državu već je to dokaz da država ne postoji.
Sta se ti javljas majmuncino zelena neki dan tvoje osiguranje prebi neduznog biciklustu u Zenici
Steta da je covjek ovakvog znanja i kapaciteta zarobljen u sda ostane bez ucesca u reformama naredne 4 god.Naravno ima ih jos tamo ali bilo bi dobro za radi naroda koji ih cijeni da se nadju tamo gdje su potrebni.