Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pod hitno sazvati vjece sigurnosti Zvizdic kreno djeliti
NADAM SE PROSLAVI VECESRAS U SARAJEVU, ZENICI, TUZLI...izadjimo sa zastavama pokazimo dusmanma kako se slavi!!!!!!!!
Sad dokazite nasi politicari makar malo pozrtvovanja za obican narod zbog kojeg ste na funkcijama. Napraviti plan,program i ukinuti RS kao genocidnu tvorevinu.
Kako to Zvizdić gospodski radi! Odmjeren kao i obično!
sjedi premijer nisi zanimljiv.
Dodik i Vucic truju narod svojom propagandom umjesto da rade na izgradnji mira oni ruse drzavu BIH i pokusavaju da stvore drzavu nastalu na ubijanju, progonu i etnickom ciscenju. Nikada. Rezultat je mala Srbija !
Kako se moze kada se hoce ... Bas umjerena izjava Zvizdica!!!
Ključna stvar jeste da genocida nije bilo u Foči, Ključu, Kotor-Varoši, Prijedoru, Sanskom Mostu, Vlasenici i Zvorniku. Ovom presudom je to potvrđeno po x-puta. U skladu sa ovim, Republika Srpska nikako ne može biti "genocidna tvorevina" ... Sada cu i pismenu formu da napisem a pokrenuci i inicijativu da se u krivicni zakon RS uvrsti zakon po kojem ce biti kaznjivo nazivanje RS ,,genoci.tvorevi.".. Pozdrav iz Zvornika !!!
Liječi se!!!!!!! @faker10 Ili si lud ili se praviš!
Bakire javi se hahahahaha
Pa tvoj šef prvi zaziva sukob