Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam obnovu Varšavskog pakta
Ma hebe se Zvizdicu. On hoda po svijetu, ima dobru platu, visoke dnevnice i druge benefite. Skuplja reference i sutra ce biti neki savjetnik i slicno. Ko bubreg u loju. I on bi se kao trebao brinuti sto vlast nije fornirana.
Tvizdicu ne moze se lagat eu kao sto lazete narod. Godinu dana ni fotelje ne mozete sebinraspodjeliti, vlast uspostaviti. Toliko ste srozali bh da je u rangu sa somaliom. EU nece dozvoliti da sebi instalira septicku jamu. Napravite prvo jaku i uredjenu drzavu i vladavinu zakona i eu ce te sama pozvati.
Zvizdic tamo predstavlja SDA. Kakav premijer ? Cega?
@u hanume zagondzija pa zasto nisu pozvali dodika??????
@ Zato sto nije Dodik premijer nego clan predsednistva.
'Alo bre ekavičari, eno vam portala u matici Srbiji pa tamo komentarišite svoje gluposti.
Sa tobom tu gde si BiH nece nikuda. Stidis li se? Koga ti predstavljas? Ko te izabrao?
@ Niko njega u BiH nije izabrao i ne predstavlja BiH. Bili su izbori. Ovo sto radi radi protivustavno. Necu u Srbiju ali ce te i vi i Zvizdic biti dovedeni u red. Smokljani obrezani. Vase divljanje ce srediti Medjunarodna zajednica. Provalili ste se .