Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Zvizdic o trosku gradjana malo da vidi svijet. Ovaj nije u stanju dogovorit utakmicu izmedju Vrbanjuse i Bubamare,a da ne pricamo o nekim investicijama za BiH.
Zvizdić je baš gospodin! Vidi se da je obrazovana osoba, prof. dr. arhitekture, a ne jedan od ovih što im je politika jedino čime se u životu bave.
I gospodin i pametan,posebno sto se ispalio iz BIH februara 92' a 96' se vratio,
Zvizdić je najnesposobniji pokušaj od političara u svijetu!!! Njegova djela tome svjedoče.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zvizdić arhitekta, Bakir arhitekta. Zato se država i raspada kad je grade takve arhitekte. Jedan rat proveo u trezoru a drugi u Njemačkoj, a zbog njih dvojice nam omladina u miru bježi u Njemačku. TO JE SDA.
POZIVAM SVE GRADJANE BH DA PUTEM PETCIJA I PROTESTA ZAHTJEVAJU IZBACIVANJE IZ PREDSJEDNISTVA KATOLICKOG CETNIKA DRAGANA COVICA. RAZLOG: -Ne priznaje 25. Novembar dan drzavnosti drzave na cijem je celu. -Opstrukcija pravde; Sprijecio je zrtve gnocida da traze pravdu u Hagu. -Ne komentarsuci Presudu krvniku Balkana, Ratku Mladicu, kao sef drzave gdje je taj monstrum pocinio genocid jasno je da se solidarise sa cinom genocida nad gradjanima BH.
Covjek koji je uhljebio citavu familiju na drzavne jasle ode malo po svijetu hodati i traziti jos novca kako bi zaposlio i strica od tetke. Jos samo on ostao.
Jel' taj +1 Denis?
Sve sto je Zvizdic dogovorio ili potpisao se obilo o glavu narodu BiH.
SDA BANDIT I LOPOV IZ FAMILIJE IZMETBEGOVIĆ
Je l' on ovaj +1?
Sta ovaj covjek moze dobro uraditi za ovu zemlju!?Nista!!!Jedina svrha njegove funkcije je zaposljavanje familije na budzet