Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pogan dezerterski kako te nije stid, Dan žalosti u tvojoj zemlji ti se potucaš po tuđoj.. fuj!
meme me čudi, što nisu pozvali riđobradoga, payel
Guzovača majka....
iskreno - veća mu je obaveza biti na sahrani i dženazi u ubijenih policajaca. složi prioritete. valjda prvo gradjani bih pa onda erdogani i njemu slični
Da je imalo solidaran prema ubijenim policajcima trebao je odkazati odlazak na svecanost.Bitniji mu sluzbeni put od stanja u zemlji.
Nek uzme jednosmjernu kartu
Ahah ovaj potur ce sad kod Erdogana a u njegovoj zemlji mu ubijaju policajce u sred bijelog dana.. SDA kalifat
Mater ti četničku! Ali upravu si!
Hajde ne seri posrb cigane.
Denis Zvizdic jako dobro radi svoj posao.
Samo jako Denise, nek crknu dusmani 😄
treba malom brkatom diktatoru uzvratiti pozivom kada se "otvarala" neka trafo stanica, trotoari, semafori, kruzni tokovi ... ma treba ga prijaviti ovdje neka ga posto se stalno nesto "otvara"
Bravo Erdogane tako se to radi. Sellam iz Saraj Bosne.