Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je jedan od clanaka na klixu-u na kojem se vrlo lako moze prebrojati broj cetnika i drugih domacih izdajnika medju komentatorima;-)
Nesto opasno se okrecemo prema BiH, evo i Vucic svako malo kod vas...sta li ce to biti
a dok se mi ovdje svađamo i pljujemo, zločinačke organizacije, koje nazivamo vladama, se uvezuju i dogovaraju kako će nas zajedničkim snagama guliti ... razmislite malo
@delminium ?
Hoćel sjednica bit kod kandidata Dautabašića u pritvoru il planirate da dobije dopust...
našla krpa zakrpu ... ne bi im šale trećeg naš'o
@fantom slobode hoćeš da kažeš da kod nas i u okolini ima na stotine država i na hiljade premijera i ministara ... pa dobro možda si i u pravu ... (majko moja đe ja živim)
bilo je i vrijeme vise samo pozovite fahru i sanadera