Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ekonomski razvoj i prosperitetnija BiH to je naziv mandata Denisa Zvizdića
svaka mu je na mjestu
čovjek koji sve radi za dobrobit BiH
Zvizdić je uvijek bio gospodin
Svi smo mi za jedinstvenu BiH
eu i nato su buducnost BiH
onaj ko to želi glasat će za sda
svaka čast, gospodin
Ljudi moji pa 26 godina ista priča iste fore isti fazoni i opet mi glupe Balije nasjedamo svaki put....hvala ti Allahu na Angeli Merkel i Njemačkoj inače bi crko u ovom SDA toru
Svakako je sve istina u ovik rijecima
Mudro receno
Dobro si rekao
Mogu botovi pisati sta hoce ali Denis je rekao istinu a ja bi dodao da bi bilo dobro za bosnjake da se ujedine i da paze koga biraju. Nije isto ako u vladi bilo kojeg nivou sjedi puno stranaka pa male stranke traze velike ustupke pa se nista ne moze realizirati kao sto imamo slucaj sa nezavisnim ili nekim malim strankama koji zive od toga.
Zvizdic zasigurno najbolji Predsjedavajuci, uvijek odmjeren i iz njegovih javnih nastupa se moze sa sigurnoscu zakljuciti da je rijec o politicaru koji zasluzuje da obnasa sve najvece duznosti u BIH.
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️