Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al kako mu se ona veceras na FTV uvlaci u cmar .snimiti za arhive dnevnik d. vidi se da je SDA televizija. Denis ima.uticaja u regionu i svijetu ko moj predajednik kucnog savjeta. ali ako je to sto narod zeli ok. slusat lazi dok mu stomak kvrci
Ne mogu čak i da mi nešto nije poznato, od njega imam strašan nagon na povračanje uz obilan osip po tijelu , ne mora ni otvoriti svoja ljigava usta. A voditeljica samo što nije plasirala flsokulu o akcizama: kao ima raznih mišljenja ali preovlađaju razumna ZA ! :BLJAK !
Zvizgonja
pa jebote ovaj samo hoda okolo i prica sta treba uraditi, pa uradi ko ti brani nece moj dedo rahmetli, ili reci ja to ne mogu, ne znam, nesposoban sam, ne znam ni engleski natucati a premijer sam drzave i ovdje sam zato samo jer sam rođak velikog vozda naranđastog
@OnajOsmanCicvaraOn baketov rodjak, kako jel Aliji ili sa majcine strane?
@hrisi-avgi izetbegovici, zvizdici i bukvici su rod nije zafrkancija a ko ne vjeruje tome neka pogleda amera bukvica koliko i fizicki slici sa baketom, imaju naranđastu boju, iste oci itd.neko tvrdi da su im i campare u rodu ali to ne znam nisam siguran
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zvizdicu,tebi narod zvizdi jer ne kontas nista,ali dzaba tebi zvizdat,tebe treba netko da zvizne dobro po glavi😁😁😁😂😂😂😂😂
DA vi poĺiticari (ne persiram) radite svoj posao ozbiljno I """profesionalno""" stanje u RBiH no bilo mnogo mnogo bolje
Meni je ovaj covjek sasvim OK.
penisu se i usta iskrivila od silnog laganja
Ne omalovazavam nikog, ali uistinu ko ce profesinalno odgovoriti na pitanja E Komisije, kad SVI znamo koliko profesionalnu upravu imamo. To je kljuc ovog upitnika.
jb. zasta apliciraju gdje vecina ljudi jos uvijek zaradjuju za mjesec dana 420 km. poradite prvo dvoriste pa oda u evropu.
U čemu ej razlika bijede iz Afgansitan i BiH ? U Denisovoj kravati !
Ovaj Zvizdic jedna potpuno bezlicna licnost. Ponavlja desetak recenica i fraza bez ikakve veze sa realnoscu. Samo se pricaju selameti.
Ključna obaveza je PROFESIONALNO RADITI SVOJ POSAO. S obzirom da to ni blizu ne radite kako treba, ni odgovori na pitanja neće biti takvi, nego ili ušminkani ili diletantski.
Sve pohvale, jednostavno je objasnio dokle smo došli i šta nas čeka. Uglavnom zavidni rezultati dr. Zvizdića i V.M natjeralo je dusmane da laju i grdno se izrazavaju sto govori da su iziritirani njegovom proaktivnošću. Koliko ste zavidni pozitivnim ostvarenjima to zakucava dno a i klix bih trebao da se pozabavi pojedincima koji se vulgarno izrazavaju po zadatku jer su tagovali imena i prezimena bez analize teksta !!!
@Hell666SATANIC otrovani fetusi vozdraaaa !!!!
Jaro, gdje su tebe udomili ? :D
Kljucna obaveza je poceti raditi nesto konkretno, a ne presipati iz supljeg u prazno evo vec preko 20 godina.
Zna Camke Durakovic engleski samo je skup bog zna kolko bi trazio da prevede upitnik😂
Pipi poparana cOrapa😂
Ova sadasnja garnitura vlasta na citavim nivou BiH to sigurno nije kadra sem mozda par izuzetaka koji bi se mogli aktivnije uklopiti u nekom pametnijem sazivu.Sve ostalo je na zalost gubitak vremena