Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moja Andjo, dje ti vidje naprdak?
eto tebe ce merkelova pitat papak jedan sta si ti uradio za BH zao zeni da nas patite zna ona kakvi su bosanci radnici dabogda nas prikljucila njemackoj da budemo juzna bavarska
Gdje ti je napredak na ternu, kmico ? Rekla ti Angela pa se ti odmah nabrijao. Glupane.
Haha izgleda da je više kulturna (iako ne znam zasto se pravi kuturna za vas seljačine) nego iskrena, ali de haj
A Angele sto trola...
_""Ovakva izjava, snagom svoje meritornosti, jasno poručuje da smo uspjeli prevladati period dužeg zastoja na putu EU integracija, još jednom potvrđuje evropsku perspektivu BIH i jasno ukazuje na činjenicu da će nastavak dosadašnjeg punog i produktivnog radnog angažmana uz postojanje pozitivne političke saradnje, posebno na nivou Parlamenta BIH i Vijeća ministara BiH, biti ključni faktor nastavka puta BiH ka EU integracijama", rekao je Zvizdić, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH." SUMNJAM DA ĆE BITI PUNOG PRODUKTIVNOGA RADNOG ANGAŽMANA I POLITIČKE SARADNJE. NE VJERUJEM DA ĆETE BITI SPOSOBNI BILO ŠTA POKRENUTI NAPRIJED. JEDINO ŠTA ZNATE DOBRO RADITI JESTE, ZADUŽIVATI SE I PRIČATI, OBEĆAVATI, A NI JEDNO OBEĆANJE NE ISPUNITI.
@vlado.nine, naivno je misliti da oni mentalitet bosanskog naroda nisu izučili i tačno znaju o kakvom tipu naroda se radi. Takvi su kao što si opisao. Mudro i pokvareno se osljanjaju na narodnu popustljivost i strpljenje. Vjerujem da nisu ispitali njihov prag tolerancije. Čini mi se da je daleko, jer sve suviše dugo traje, ali kako vrijeme prolazi, prag tolerancije se približava. Trebalo bi da je tako.
ŠOJIĆ II
Ma kako da nee, how yes nooo.
Jesi dobio odgovor iz Svicarske ? Sta bi za Nasera jel pusten na slobodu ? Znas li gdje si ?