Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemate vi iz SDA nista ni sa vjerom ni sa Bajrmamo, vi samo znate kako ukrast , kako nepotizmom unistiti instutuciju! Za pocetak nemojte krasti toliko !
To za svaki Bajram kažeš i slažeš. Nekoristi više svete dane Bajrama za laži
Iskoristite vi svi na vlasti da pameti dodjete.I da ne izrabljujete narod i da vise zlo ne radite.Cinite zlo a dobru se nadate.Smijesni ste.
SDA PUNOM PAROM VEC 26 GODINA GRADI PRAVEDNIJE I BOLJE DRUŠTVO...DOBRI SU VAM REZULTATI...ILI KAO STO BI SRĐAN PUHALO-ANALITICAR REKAO...SDA JE MOTOR KOJI PUNOM PAROM VUCE BIH ALI U RIKVERC...26 GODINA ONI PRICAJU O IZGRADNJI BOLJEG DRUSTAV A VLAST SU CITAVO VRIJEME...I JOS CE 26 GODINA ILI MOZDA VJECNO AKO MI NE REKNEMO NA IZBORIMA: NECE TO PROĆI !!!
E kako li se gradi to PRAVEDNIJE i BOLJE drustvo,vi najbolje pokazujete 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂
Da sljedeci u Dojclandu provedemo na radnom mjestu akoBogda.
Bajram sa SDA nije bajram vec cemerni bajram...ako da dragi bog...za 3 i po godine slavit ce mo bajram bez SDA na vlasti
nepotizam korupcija...kakvo ba pravednije drustvo...jeste za vas profitere dezertere i vase uhljebe koji se na nepravdi bogate...
Proslo je Bajrama i Bozica itd a sve isto radi vas uhljeba...zali boze nas ,ovaca, sto smo strpljeni...