Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se prešućuje da je Yildrim posjetio i odao počast takođe i borcima HVO koji su pali za obranu Sarajeva.
@strateg A možda se prešućuje jer se to nije ni desilo...ko zna.
Prica mi jaran hodza iz Prokosa,da je Ceric prije Nekad kao Naguljivo Halidu,sad ne znam koliko je to tacno,jer ovaj voli malkice i slagat
Do njega ti je Odmah Caco Ciganin,koji je ubio 8 Vojnika ARBiH
Osvrnite se oko sebe. Pogledajte malo bolje ulice kojim hodate, pogledajte ulice i kojima rijeđe idete, pogledajte lica ljudi koje srećete. Da li ste zadovoljni na šta vaš grad, vaša varošica i vaše selo liče? Da li vidite u tim ljudima ono što želite? Da Vam nepismeni Zvizdić kroji kapu?
bas je jak politicar kao sto je bio ovaj kojeg je danas posjetio,a sto se tebe licno tice ti si vjernik na baterije
Porodice Izetbegović , Zvizdić i Čampara su u dezerterstvu imale vrlo ozbiljnu rutinu: do podne bazen, od podne istina o Bosni.
@arjuuTOKINGtumi Ja upravo jedem sirni namaz .. iliti vajkrem , šta ću , natrpo bi se ja i pršute al nemam love za meso
@Dobitak38 amin brate
Bošnjačkim nacionalistima su se ostvarili svi snovi: konačno živimo između Pavelićeve Hrvatske i Nedićeve Srbije.
A trebalo je da zivimo sa njima, ne razumijem ovaj tvoj komentar nikako bas nikako.
@jerryderi kako ne razumiješ ... profitirali samo nacionalisti i fašisti , Srbi koji napraviše chetničku državu , Hrvati koji napraviše novu NDH i Bošnjaci koji prave džamahirijicu oko Sarajeva
Mora da se rahmetli Izetbegovic prevrce u grobu kad vidi ko mu je u stranci i ko mu je danas Predsjedavajuci VM. Ovaj Zvizdic je toliko nesposoban da nije u stanju ni dvije ovce da cuva.
Nek prenese Erdoanu da su koalicioni partneri SDA bili , redom : Radovan Karadžić, Momčilo Krajišnik, Biljana Plavšić, Mate Boban, Jadranko Prlić, Milorad Dodik, Dragan Čović. Sve branitelji Bosne.
Ko je Bosnjak i bosnjackoga roda, I od bosnjacke krvi i koljena, A ne glas'o za SDA: Ne imao od srca poroda, Ni muskoga, ni djevojackoga! Od ruke mu nista ne rodilo, Rujno vino, ni senica bijela! Rdjom kap’o, dok mu je koljena!” J*bao vas Alija vise.
Složio ti ga Alijin sin staroj za hou. hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhah
@hardrocker Ceranje Srba i Hrvata na Kliksu ne vazi ako nijesi SDA zaokruzio. Misli na svoj porod!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)