Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teta Violeta i cika Pizdic..
Sto vam je to regija "Zapadnog Balkana"? Kako to da nikad ne slusamo o Istocnom? I gdje spada recimo Grcka- u Zap, Ist, Juzni Balkan?
Turska je istočni Balkan, nakon nje istočnije je samo Srednja Azija i daleki IStok.
Hoce li opet navaliti na uvodzenje akciza
Kad ne može ni na entitetskom nivou u BIH da se dogovori nova ruta za auto-cestu, kako onda da nam Brisel pomogne. Tek sada se vidi ogromna disproporcija u lokalnim samoupravama odnosno njihovim interesima na nivou općina/opština. Ovaj animozitet nije na "nacionalnoj" već "regionalnoj" osnovi. E, to je već nešto "pozitivnije" u BIH.
Zvizdiću, tebe da nema ja još ne bih progledao, hvala ti što si mi oči otvorio :p Bez tebe bi bilo kao bez kurijeg oka tačnije...
Zvizno bi on nju
Čitam komentare klixovih korisnika i prosto nemogu da se nadivim koje sve budale imaju profile, vokabularno izrazavanje dno dna a paljba samo na osnovu naslova a tekst ni čitali. Zvizdić je kao do sad ni jedan, uradio sto ni jedan, rezultat kao ni jedan, dobili smo status sigurne zone za investiciju zahvaljujući njemu i mnogo još toga. Čemu lajanje !!!
Il te placa ili kara drug,treceg nejma
plaćenik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rekao sam ja, ovaj Zvizdić je samo za revijalnog programa. Lafo neki susreti, slikanja, večere, a nigdje rezultata.
NE LAZI PENISE ZVIZDICU NAROD, U BRISELU SI KAKO BI POTPISAO UNIJU MILOSEVIC SRBOSLAVIJE I VELIKE ALBANIJE I ZATO CE TE DOBITI PAR PRAZNIH OBECANJA ANGELE MERKEL. STISNITE MUDA PA UBACITE BOSNU U TU PRICU, PA NI U TURSKOJ NECETE BITI SIGURNI.
NE LAZI PENISE ZVIZDICU NAROD, U BRISELU SI KAKO BI POTPISAO UNIJU MILOSEVIC SRBOSLAVIJE I VELIKE ALBANIJE I ZATO CE TE DOBITI PAR PRAZNIH OBECANJA ANGELE MERKEL. STISNITE MUDA PA UBACITE BOSNU U TU PRICU, PA NI U TURSKOJ NECETE BITI SIGURNI.
A za saobracajno povezivanje su potrebne akcize,jel' kosooki,hanumu ti yebbem
Hoćeš reći, akcize su najbitnije. Tito dragi, koji ublehaš.