Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdic je puko,pricati o zajednickom stavu sa Srbijom protiv Kosova je van svake pameti,Srbija je i dovela do obustave izvoza,zato sto him lizete pakusu i umjesto da se trazi rjesenje da se odliepite od dusmana vi mu jos cvrsce lizete pakusu,dobicete vi jos sankcija to vam je prvo uvelo Kosovo ito opravdano....
ZAŠTO SE NE POKREĆE TUŽBA ZBOG HRVATSKE KOJA SE I DALJE ILEGALNO PROVLAČI KROZ CEFTA IAKO JE TREBALA PRISTUPOM U EU TREBALA AUTOMATSKI DA IZAĐE IZ SPORAZUMA. HRVATSKA ZLOUPOTREBLJAVA TRŽIŠTE SRBIJE, BOSNE I DR. !!! RIJEŠITE TAJ, MNOGO VAŽNIJI PROBLEM.
Pa ima li na svijetu glupljeg naroda od Bosanaca. Kosovo nam uvodi carinu od 100% a ovi se okomili na Srbiju. A nije to jedini problem, Kosovo ovdje vrši politički pritisak na BiH kako bi se unutar nje konfrontirali oni koji su za i oni koji su protiv priznanja. Isto tako svjesno uvlači BiH u kosovski problem i otvara vrata trgovini oko Bosne sa ciljem rješavanja vlastitog problema. Glupi Bosanac nasjeda kao i obično, sve za tuđe interese!
ZAŠTO SE NE POKREĆE TUŽBA ZBOG HRVATSKE KOJA SE I DALJE ILEGALNO PROVLAČI KROZ CEFTA IAKO JE TREBALA PRISTUPOM U EU TREBALA AUTOMATSKI DA IZAĐE IZ SPORAZUMA. HRVATSKA ZLOUPOTREBLJAVA TRŽIŠTE SRBIJE, BOSNE I DR. !!! RIJEŠITE TAJ, MNOGO VAŽNIJI PROBLEM.
CEFTA je ugovor izmedju drzava, pa kako srbija moze da ima ugovor sama sa sobom, kada je " Kosovo srce Srbije"?
Noćas pohodimo Beč. U klubu Albertina Passage smo VIP. DonnDamirEfendic je domaćin - iznajmio je cijeli klub. 1dis je došao u svom Ferrariju Spider 360. Ja sam se skromno pojavio u društvu 2 prijateljice iz Brazila u "dosadnoj" Hugo Boss toaleti. DamirEfendic je malo pretjerao, u klub je pozvao čak 100 influenserki ali im je oduzeo mobitele da se umjesto selfija posvete nama. Piće večeri je Chivas Regal uz lagani jazz dok govorim o zdravom životu, a iza ponoći brži ritmovi i seks.
@Kaktushaptus Ajde, reci da hoćeš da te povedemo, dajem ti mail da me kontaktiraš, pošalješ mi broj telefona i da vidiš i sam. :)) Ja ti sve plaćam. Samo reci.
@SokakJakihDabrova Hvala puno prijatelju. Baviš li se ti pomalo ovim rabotama ili si nesretno oženjen? :)) Čivas je 25ica, definitivno se ne isplati piti ga, i lično volim najviše štok.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zvizni je denise hahahaha
Mislim da trebate pokazati ipak zube, zabraniti transport robe sa odredistem u Kosovo preko teriotorije BiH i Srbije, kad hoce da se vrate 2 vijeka unazad omogućite im.
@adilMr pa da je stvarno bilo genocida niko ne bi stajao.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://vkk.me/xdate
ahhh vidi..., evo složili se oko necega bez pompe i razumom...
zvizdicu je.m ti i djedove i pradjedove koji su izdali gradascevica sad se vidi da je sda i hdz velikosrpski projekat kosovari su u pravu ko je rusio vlade u cg i makedoniji ko je podvaljivo cokoladice hrvatskoj ko je napravo genocid u srebrenici u vukovaru na kosovu ako tako nastavis bolje je bjezi u srbiju jer ces ovde biti bijen je.o te i vucic i brnabic i seselj konju retardirani
za sve su krivi Srbi i ta bolest na Balkanu zvana Srbija.Da nije Republike srpske i Srba mi bi priznali Kosovo i nebi imali sad ovih problema.
Crvenu kapicu nosit cu jaaa...i bjelu maramu tra-la-la-la-laaa...
kosovo postupa sasvim normalnu ljudi imaju cast i muda za razliku od mutavog bosnje.... i sad srbija pokusava uvuci Bosnu da bi se borila protiv kosovarski taksi preko eu a ovaj mutan nasjeda na to ... treba i Bosna uvesti 100% srbiji i hrvatskoj dok god se petljaju u nasu drzavu
Jesi ti nekad izasao iz rezervata da vidis od cega se sve sastoji Bosna i Hercegovina?
Do kad cemo zvirketa gledat po portalima i citat kako mlati praznu slamu?!