Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdic najgori premijer VM. Nista uradio nije a samo gluposti prica. On da ima obraza bi se povukao al povuci ce se i on i SDA mu nakon izbora.
a sta je porukama mr. dodika , covica , majkicke , karamatica itd ???? JELI TO NIJE GOVOR MRZNJE !!!
ZVIDZIC SAMO NE MRZI FOTELJU I BUDZETSKE PARE,TIPICNI SDA UHLJEB!!
Ma kakav govor mrznje, stolica se Pizdicu uzdrmala.
Penise Pizdicu ti si svoju sudbinu zapecatio ima ubrzo da sviras klavir, a i ovi ostali SDAovci ne sekirajte se bit ce i za vas mjesta u prdekani
Pizdic samo zna da se slika i ne radi nista drugo osim sto ublehe baca.
Nego da pitam braću Bošnjakeiz SDA koji participiraju u Dodikovoj vlasti, kao i oce Srpske pravoslavne crkve, da li je i vama poziv na ezan urlanje? Vidim ne oglašavate se, a šutnja je oblik odobravanja..
Čim vidiš da dolazi iz SDA , popišaj i njega/nju i izjavu
Koja joj je ovo funkcija po redu, 36.? zena je od rata non stop na nekoj funkciji
Pocni od klixa..
Govorka se da s'Mekticem sara...hrmpalija ne izlazi iz teretane da bi bio fit i utegnut
Hajd ne seri stara barabo... 25godina si neka fora nista niko od tebe nema korsit