|

Zvizdić i Bevanda sele kabinete u prostorije Direkcije za evropske integracije BiH

Zvizdić i Bevanda sele kabinete u prostorije Direkcije za evropske integracije BiH
3
Piše: Er. M.
8.3.2017. u 18:08
55
komentara
3

dijeljenja
Zvizdić i Bevanda sele kabinete u prostorije Direkcije za evropske integracije BiH Bevanda i Zvizdić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Vijeće ministara BiH donijelo je odluku o preseljenju kabineta predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića i državnog ministra finansija Vjekoslava Bevanda iz zgrade Parlamentarne skupštine BiH.
Kako je navedeno u odluci koja je objavljena u Službenom listu BiH riječ o prostoru na 18. spratu Zgrade prijateljstva između Grčke i Bosne i Hercegovine koji će koristiti institucije Bosne i Hercegovine nakon iseljenja Direkcije za evropske integracije BiH.

Institucije koje će biti smještene na 18. spratu Zgrade prijateljstva između Grčke i BiH su Kabinet predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH, Ministarstvo finansija i trezora BiH te Centralna harmonizacijska jedinica Ministarstva finansija i trezora BiH.

Kabinet predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića koristit će četiri kancelarije, Ministarstvo finansija i trezora BiH na čijem čelu se nalazi Vjekoslav Bevanda osam kancelarija, a Centralna harmonizacijska jedinica sedam kancelarija.

Podsjećamo, kabineti Zvizdića i Bevande trenutno su smješteni u zgradi Parlamentarne skupštine BiH.
Prijavi grešku


Komentari (55)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...