Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze--- narode mi ce mo vas hebat vasim parama a vi ce to otplatiti,,narod kaze uraaaaaaaaaa
To je vama bitno , kesh od MMF-a koji ni jedan gradjanin BiH nece vidjeti . Kako se dog. za lopovluke brzo ... Da se mene pita po banderama bi visili kao opomena ostalim ublehama ...
pa kad je lihvar htio pustiti duznika.. NIKAD..
Bolje majkemi kod gašija da su se zaduživali...makar ne izmišlja nikakve uslove, a ovi ti nešta smuljaju kao veliki uspjeh je doći u priliku da se zadužiš ??? ko koga ovdje j..be?
oni nas.. vec 20 godina
kad ste toliki mozgovi (politicari) pokrenite nesto da se moze zaposliti 1-2000 PROIZVODNI radnika
Samo je kamata malo viša.
Jeli bezkamatna?
Uh,dobro je,znaći biće para,a ja se samo džaba sikirala.
Ukinuti aranžman i da se ovo više ugasi.
Cudilo bi me da je ugrozen kredit ili vi da ste ugrozeni mame vam nabijem vise
Uvalice oni nama kredit po skupoj kamati i eto ti ga. Jb. se njima neko mora platiti zaradjuju ko konji.
Gluho i coravo bilo dali ovi nasi politicari znaju bilo sta drugo da urade osim da pozajme pare kod MMF a koje ce nerodjeni narod da vraca. Dali ovi nasi hajvani znaju da postoji dosta nacina sa kojima se dolazi do pare bez pozajmljivanja.