Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAr ovaj BAkirov proljev treba da nas vako tuši i kao Predsjendik Bošnjaka i naibu Bakr do 2022 ! ZAkon o porijeklu imovine bando ! ŽURNO !! BAkir navodno ima smao pola od 7000 KM, to stavrno niej teško dokazati, pa đe je ba zaašelo sve ove godine ? Da nisu opet komunsiti ??
koja neukost, ako smo prakticno u EU zasto nemamo bar 10 puta vise raspolozivih EU fondova, grant sredstava, i zasto se zaduzujemo kod EIB i EBRD za projekte sa nikakvim RoI
Ovaj je defakto defektan
haja haha ovaj Denis kad izjavu da meni se place od smijeha. Koji lik i koje izjave da bi se postidjeli i naj veci svjetski duznosnici.
kad mi udjemo u EU razjebacemo je za pola godine
kad mi udjemo u EU razjebacemo je za pola godine
deneseri 😂😂
Defakto smo država i u njoj ljudi žive. De jure smo protektorat sa feudalcima i robljem.
Hevropa na Penisovoj strani!
Daj neka mu neko nacrta gdje zivi, ako vec nema pojma kakve je zemlje predsjednik vlade. Ove nase glavonje zivee u nekom paralelnom univerzumu u kojem nema kopanja po kontejnerima, javnih kuhinja i drugog crnjaka.