Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 godina harači BiH sa Bakirom i sad kad napusti SDA naivni narod će reći da je dobar. Ne zaboravite da je on i njemu slični doveo BiH na prosjački štap a sebe bezobrazno obogatili.
Minhenska brigada. Nisi ti za lidera cim si se Sebije prepao.
Izadji već jednom, šta si se stisnuo! Od kako sam se preselio u Njemačku, čitam i slušam kako ćeš da napustiš. Kad smo mi mogli napustiti domovinu, možeš ba i ti stranku!
Lagana, legalna i pasivna zarada za sve! 5$ početni bonus. Bez uloga i potrebnog predznanja , samo podesite prvi put i ono radi za Vas i zarađuje Vam pasivno. sve objašnjeno na linku: https://coin.ba/besplatni-nacini-zarade/
To zvizda nogu bagri slozi
Šta ovaj umišlja,da nisi u SDA bio bi gladan kruha,kad napustiš SDA vidjećeš kolika si NULA. Nisam nikad glasao za SDA.
Kako ga shvatih,alergican je na perje,a tamo perucina leti na sve strane.
Samo kongres spasava.Davno sam to rekao.Vrh je zasluzan za gubitke svakodnevne.To ce se pokazati na izborima al je tada kasno. Nikad lakse nije bilo dobiti opoziciji izbore koji slijede.
Ostadose kralj i kraljica sami na tronu.. Sretno
Ovaj ko da je veterinar nekakav
Ode Zvizdic. Poselami se sa SDA porodicom
Pa idi više i ti u vražju mater. Izlaziš godinu. Znaš da će seka tu bit penga dok je živa...
Moram Denisa malo izdati, jer u tekstu ne spominje plan za njegovu novu partiju BIS bosanska izvorna stranka koja svima daje novu šansu bosanstva kao apsolutne većine u budućoj državi Bosni
Ma bjezi ubleho...davno bi izasao da ista valjas, odlicno ti znas ko su i kakvi su ti u sda...
Zvizda napravi rokadu da se Bosna zatrese, predloži promjenu naziva Bošnjaci u Bosanci i postaćeš bosanski bog mudrosti, biće nas 70% ostali će izlapiti za 10 godina
Ima u SDA ljudi koji bi trebali osnovati bolju stranku i ostaviti Bakira i glupane koji su srozali Bosnjake svojom politikom.
Možeš sa Komšićem pod ruku, ionako vam je njegova stranka B momčad ako zafali mjesta u A