Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nisam mu fan, ali realno hajde usporedite ovog redovnog prof. Univerziteta koji je pismen i nastavnika likovnog Šcepu koji ne zna bosanski govoriti.
@KemoKemica eee zato Scepo zna crtati autoputeve vostanim bojicama po karti u tornju :)
@KemoKemica eee zato Scepo zna crtati autoputeve vostanim bojicama po karti u tornju :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prezentiraš političku situaciju u BiH čiji je recept izišao iz njihove kuhinje, isto da prezentiraš hamburger Mcdonaldsu. Nego gledaj da BiH kao državu u paketu prodaš nekoj od tih prisutnih zemalja tamo, da bar uštedimo na kartama, da ostanemo ako nas uspiješ prodati. Džaba vam pare od prodaje, samo se ispalite da vas ne gledamo više, a mi ćemo se zadovoljiti kad oni uvedu red i stvore uslove za bolji život svojim sistemom upravljanja državom.
zipa, ima putnik personalnog klix administratora na ovoj temi. Pobrisani su komentari sa benginim pitanjima tipa gdje je prezentacija i sta se to prezentovalo.
Eee baš je SITUACIJA !!! Ko u vicu sa crnogorcima!!! Došla dva Crnogorca na atletsko takmičenje i gledaju trku na 800 m - trči grupa, a jedan zaostao iza svih. - Vidu onu kukavicu đe je jadan zaostao ! - Muči, čoče, to ti je nas Crnogorac ! - A vide SOKOLA, kako počera onoliku gomilu !
Sta ces ti jadan prezentirati, na kakvog UHLJEBA I UHLJUPA porezni obveznici BiH trose svoje pare. Jadniče ti tamo neznas ni zasto si dosao a ni pošao ni po sto si isao, ebbo vas pocasni preSjenik koji vas je iskotio tako NESPOSOBNE I POHLEPNE SDA LOPOVI I RAZBOJNICI
Smradu jedan daj zeničanima u zeljezeri šta su zaradili! Jadni ste vi svi političari kad ovome narodu bosanskom i herz. Kad njima pregusti nebi vam bio u kozi! A to se blizi!!
gledam ove u vladama, parlamentima, predsjednistvu , ministarstvima ... sve go uhljeb/uhljup, samo sebi gleda, ništa ne zna
Svi vi govorite o nelakvim dobrim prililama ali vam je narod i dalje gladan a mladi pobijegoše glavom bez obzira nema veze odakle su Sarajevo BL MOSTAR .
Ko je platio 49 000€ za ucestvovanje ovog bjednika ??? Narod ??
Ključ je u....Unsko-sanskom kantonu.
Dzabe smo pare trosili na tvoje putovanje u Davos.. da su izlaganja bila na nasem jeziku ne bi to shvatio a da ne govorim na engleskom ili nekom drugom svetskom jeziku.. ekonomske teme su pojmovi koje BH politicari nisu nikad shvatili, niti ce shvatiti.. primjera na bacanje, prakticno sva javna preduzeca su gubitasi A klase
Kljuc je da vi odete sa vladti
Koliko ste kredibilni kao moralni i konzistentni svi od VM pa dalje, jos samo treba da vasi privilegovani izvoznici Turcima umjesto govedine podvalite uvezenu svinjetinu a sa jabukama i ostalim polj. proizvodima je opsti kriminal i prevara.
ye_bem li ti ono dijete dezertersko
ye_bem li ti ono dijete dezertersko
Prilika da guzica vidi puta. Bolje ne idi, ne znas da valja ni Bosanski pricati, a ne Engleski.
sa svetcima i vanzemaljcima mozda i imamo 20 miliona stanovnika.