Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdić po međunarodnim sigurnosnim konferencijama, Galijašević reže Dodiku nokte na nogama. Izaberi stranu.
Reko, biće nam Presijeništ'o čojk, žena i međed. Predstave pod šatorom, skakanje kroz vatreni obruč i hod po žici svakog petka navečer.
...hahaha
kretencina klasicna
Selam munalejk Zviiiz sudija pojeo pi sch uu
Da nije ovog ludog naroda ne bi on pomolio nosa nidje..
ode ma,o da kara arapkinje
nije šeikom, nego emirom...
Hodaj još malo do oktobra, uhljebu esdeaovski, većeg palamuđaša, a rezultata nikakvih nije bilo od rata
Trebali ste povesti Dodika da uspostavi kontakt sa muslimanima isto kao i Vučić pa da se možda napravi Banja Luka na Vrbasu.
Prnjavor na lokvi ahaha
Ovo ti je ono glup gluplji.
Ima li Gološa, Bukvića i Granova u delegaciji da im odmah predstave ko će ih krasti kad krenu ulagati u BiH?
Lijepo je sad i Kataru nema zime ljeto,fino,toplo. A tek dnevnice.Naravno mi castimo.
Denise, samo nastavi sa svojim postenim radom kao i dosad, prepoznat si kao takav od svjetskih politicara. Izdigao si se iznad ove barustine. Nadamo se tvom daljnjem uspjehu kako bi i mi sa tobom uspjeli. Respect
Zvizda je najaci koce se jebavTi sa kalesiskim varalicama jedna u Sa izlazi na kraj sa rogatickim seoskim varalicama ode on na jednom podne namazu odradit,Emira trebA mi 6miliona Brate muslimane dzehenem je n na vagi .Subhane Hallalosum
Samo trosi nase pare.
Zvizgonja, trebo si Fadila povest, da okusi malo njemackih esencijalnih namijernica!