Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne dovedu svoje specijalce iz srbije onda se nece nista desiti, ako dacicu dovedes svoje uljeze onda BiH ne moze garantovati mir za vase postupke.
ako ti vucic valja vodi ga kuci pizdicu
I tebi zvizdicu zviznem i zenu i kcerku.pizdo prodana vucic je rafalao po Sarajevu koåile prokleto. Pukne li opet svi vi petokolonasi dum dum
Pa ko jos Dacica uzima za ozbiljno?
Tako je uvazeni gosp.D(P)enise.Sad kad ste SDA popusili na svakom koraku pocnite im ljuske liziti mozda vam nekad i zatrebaju.
dacic kurton ako organizujete kao ono u Srebrenici moze biti ne sigurno
Ko rumenog Dačića šta pita? Taj je dobar samo za čišćenje krmetnjaka. Em je ružan, em je glup i bezobrazan.
Vojvođanski političar, Gospodin Nenad Čanak se dvoumi između Prištine i Zagreba.
Hoće li Dačić opet zapjevati "Miljacku" ili će malo osvježiti repertoar?
Slazem se da bojazan treba biti neopravdana, ali i ne da ce premijeri u Sarajevu biti među prijateljima... Na sve nacine pokusavaju da uniste BiH...kakvi su to prijatelji?!
i treba da se ponasamo kao pravi domacini, dovoljno smo se do sada brukali !
pa naravno, svi ste vi isti tim, nije se ovo ništa moglo izvesti da se niste dogovorili
Mali milosevic je dacic, opasnije od seselja, seselj je neprijateljski nastrojen i znamo sta zeli, ali ovaj mali ljigavac dacic je isti proljev, uvijek curi i smrdi.
Dacic bi prvi rokno Vucica i optuzio Bosnjake...zato oprezno
...senjor buhtlica se uzortiro? nek mu hor medrese otpjeva "kreće se lađa francuska", da se malo relaksira. pa će onda on nama otpjevat "nizamski rastanak". i svi full u behutu. zapit se ko ljudi, izgrlit, izljubit i skršit i kafanu i protokol. ponaški, brate.