Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.ebote on a ti njega....dali ste mu sutorinu i jos idete vucicu na ruku da prodate i drinu... imate li malo polit.znanja i iskustva... ako nemate ucite od najbolji...
Nemoj bgti ti nekome da djelis cestitke i komplimente. Srecom Đukanovic te ne shvata ozbiljno a i nauci nesto Zvizdicu od njega ako si iskren politicar ako nisi onda to je tvoj problem.
Milo politička vertikala, samo ne znam što ga neko poput Zvizdića komentariše
A Bosna ima i Sebiju rodom iz Crne Gore ( selo u blizini Podgvorice) . AKo iko može oboriti MIlov rekord dugovječnosti na vlasti, onda je to samo ona. A kaće Sebija započet ZNA SE : od 26. maja Glavni Baja. A što ne 25 maja ? Pa da se vlasi ne dosjete dugovječnsoti maršala Tita na vlasti.
Možemo mi za Mila pričati šta hoćemo ali je on CG otrgnuo od Srbije, uveo u NATO, a sad je obećao da će za pet godina uću u EU. A ti se Muzafere kupaj. Ovi naši nisu ništa manji kriminalci od njega, ali im je najveći domet odgovor na EU upitnik.